Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húszas évei közepén járó hím, nulla tapasztalattal. Mit tennétek?
Eddig baromi jól elvoltam a videojátékokkal, csak mostanra kezdett unalmassá válni a téma, és ideje lenne kilépni a való életbe.
Nőt max. monitoron láttam, haverok nincsenek (IRL). Mik lennének az első lépéseitek a jellemfejlesztés útján, a bejárati ajtó kinyitásán túl?
A valászokat előre is köszi.
Szerintem semmi, mivel feltételezem ronda is vagy, ezért kockultál a húszas éveid közepéig. Ez egy tudat alatti reakció volt arra, hogy ne kelljen szembenézned a valósággal, és elmenekülték a Warcraft világába a sok megalázó visszautasítás elől, amit a nőktől kaptál volna IRL :D
Szóval, van egy olyan mondás, hogy "kocka voltam, kocka lettem".
Azok a problémák amiket a szőnyeg alá söpörtél, midőn lehibernáltad magad a kockulással évtizedeken át, azok nem szűntek meg, hanem csak felfokozódtak az idő alatt. Szóval most még sokkal nehezebb lesz bármit is kezdeni az életeddel és ha egzisztenciád sincs, akkor valami 0 az értéked a társkeresésben.
Részemről sok szerencsét kívánok, bár tény, hogy ha ez egy tippmix lenne egy kanyi fillért se tennék a sikeredre. Bocs
#1 Lényegében a kérdés irányul a "férfivá való fejlesztés" mikéntjére.
A hímnek való definiálást pedig azért találtam jelenleg célszerűnek, mert ha fiút írtam volna akkor az lett volna a baj, hogy ennyi idősen férfinak kellene lennem, ha meg férfit írok, akkor meg az, hogy egy ilyen ember nem férfi...dehát úgy látszik nem sikerült kikerülnöm.
Van valaki, akivel tudsz erről beszélgetni? Apa, tesó, rokon?
Amit tudok javasolni: önfejlesztő videók és könyvek. Párkapcsolati és önbizalmi, nem párkapcsolati témák egyaránt. És je csak olvasd/hallgasd: tudatosan gondold át, akár írj erről egy füzetben, kezdd el alkalmazni.
Akik nekem rengeteget segítettek: Brian Tracy és Gary Chapman könyvei.
Illetve, ha anyagi lehetőséged van rá, menj el pszichológushoz. Ha van is kivel beszélgetned ilyen témákról, egy szakember, aki nem elfogult, külső szemlélő rengeteget tid segíteni, ha jól választod meg az illetőt.
Másik fontos: ha eddig nem törődtél a külsőddel, menj el fodrászhoz, szedd ki az összenőtt szemöldököd, vegyél igényes ruhákat, figyelj oda a higiéniára. Sokat hangoztatják, hogy nem a külső a legfontosabb. Ez tényleg így van, de akkor is a külsőt látja mindenki először, ezzel lehet leghamarabb jó benyomást kelteni. Figyelj oda a megjelenésedre.
22/L
#2 Rondának nem mondanám magam, szerintem akár 5 fokkal is szebb vagyok az ördögnél, és személyes sértésnek veszem a feltételezést, hogy Warcraft-féle trágyákkal játszanék.
Vezetni is tükörjégen, párás ablakokkal, este tanultam, nem lehet mindig minden baromi könnyű az életben, minden fontos mérföldkövet időben érintve :D
#4 Ésakkormostkössemfelmagam?
#5 Köszönöm az első érdemben használható választ és tanácsokat.
Igényes ruháknak mik számítanak? Többi annyira nem érint, nem vagyok egy csöves, sem egy összenőtt szemöldökű arab.
"#4 Ésakkormostkössemfelmagam?"
Nem, csak szóltam h semmi esélyed.
Én kérek elnézést. A nőknek általában olyan pasi kell aki támaszt nyújthat akinek van egzisztenciája.
Egy 25 éves kocka 1000 % h nem ilyen.
Volt 1 osztálytársam közép iskben a gyerek még fürdeni sem járt el rendszeresen szal. Az efféléknek semmi esélye. Volt erről v mi ilyen vígjátékiék sorozat is.
De az a helyzet h a nőknek nem ilyen ember kell.
Ha meg még s szüleiddel is élsz és még sosem dolgoztál akkor meg aztán tényleg felejtsd el.
Egy csajnak nem egy 25 éves óvodás kell hanem egy férfi.
Tudom 0% menjek a fenébe....
#8 Csak pirospontokat osztogatok, nem azon élem ki magam hogy másokat lehúzzak, viszont arra a válaszra nem tudtam mást reagálni, bocs.
Itt viszont már van miről beszélni. Én is ismerek/ismertem olyan embereket, akik tokaszakállal nyomták, totál igénytelenek voltak, és összeszarták magukat a büfében, mert még akkor sem igazán mertek megszólalni. Hiába "tartozok" egy bizonyos csoportba, ami ráadásul elég erős sztereotípiákkal rendelkezik, attól még baromi széles a spektrum.
Nyílván ettől még a helyzetem nem lesz jobb, nem leszek versenyképesebb, de na.
Előző, te aztán tudod :D
Addigo ké, hogy a nőknek férfiak kellenek, honnan tudod, hogy a kérdező nem az? Lehet köröket ver Rád, ki tudja? :D
Sok sikert, Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!