Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 25 évesen, nulla kapcsolati tapasztalattal a hátam mögött esélyes, hogy már így öregszem meg?
A férfiak nem nagyon érdeklődnek irántam, randim is legutóbb 3 éve volt, akkor is olyannal, akihez egyáltalán nem vonzódtam. Sportolok, odafigyelek a külsőmre, bármiről elbeszélgetek, buta se vagyok, de nem kellek senkinek. Amit tudtam, már javítottam magamon, nem tudom mi kellene még, hogy elég jó legyek valakinek...
U.i.: Ezen az oldalon nem szeretnék ismerkedni, így kár is privát üzenetet írni, bocsánat, de nem fogok válaszolni. Segítséget szeretnék, nem mást.
Szerintem te sehol nem szeretnél ismerkedni csak naponta egyszer kiírni ezt a kérdést,de ennek így nincs semmi értelme.
Szerinted milyen segítséget kaphatnál itt úgy,hogy még kommunikálni sem vagy hajlandó?
Sajna ezt így nem tudjuk.
De egy csinos lánynál biztos, hogy van valami probléma ami miatt nincs barátja.
Aminek sok oka lehet.
Életvitel, milyen körökben mozogsz, mozogsz e valamerre, hogyan viselkedsz, teszel e valamit azért h lehessen és ez most nem a külsőd meg sport meg ilyesmire értendő.
Vagy nem vagy elég csinos (túlsúly, vagy épp gebeség, arc, idomok), vagy túl válogatós vagy.
Ha egyik sem, akkor nem jársz eleget társaságba.
Költözz másik városba, vagy válts munkahelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!