Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan 25 évesen, nulla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 25 évesen, nulla kapcsolati tapasztalattal a hátam mögött esélyes, hogy már így öregszem meg?

Figyelt kérdés

A férfiak nem nagyon érdeklődnek irántam, randim is legutóbb 3 éve volt, akkor is olyannal, akihez egyáltalán nem vonzódtam. Sportolok, odafigyelek a külsőmre, bármiről elbeszélgetek, buta se vagyok, de nem kellek senkinek. Amit tudtam, már javítottam magamon, nem tudom mi kellene még, hogy elég jó legyek valakinek...

U.i.: Ezen az oldalon nem szeretnék ismerkedni, így kár is privát üzenetet írni, bocsánat, de nem fogok válaszolni. Segítséget szeretnék, nem mást.

2016. máj. 8. 11:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem te sehol nem szeretnél ismerkedni csak naponta egyszer kiírni ezt a kérdést,de ennek így nincs semmi értelme.

Szerinted milyen segítséget kaphatnál itt úgy,hogy még kommunikálni sem vagy hajlandó?

2016. máj. 8. 11:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Sajna ezt így nem tudjuk.

De egy csinos lánynál biztos, hogy van valami probléma ami miatt nincs barátja.

Aminek sok oka lehet.

Életvitel, milyen körökben mozogsz, mozogsz e valamerre, hogyan viselkedsz, teszel e valamit azért h lehessen és ez most nem a külsőd meg sport meg ilyesmire értendő.

2016. máj. 8. 11:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Félreértés ne essék, nem akarok ismerkedni, de ha ez ennyire fontos neked, miért zárkózol el a lehetőség elől? Ezen az oldalon elég jól lehet kötöttségek nélkül ismerkedni.
2016. máj. 8. 11:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Megvan rá az okom miért nem szeretnék itt ismerkedni.
2016. máj. 8. 11:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Vagy nem vagy elég csinos (túlsúly, vagy épp gebeség, arc, idomok), vagy túl válogatós vagy.

Ha egyik sem, akkor nem jársz eleget társaságba.

Költözz másik városba, vagy válts munkahelyet.

2016. máj. 8. 11:29
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Igazabol te sehol nem akarsz ismerkedni ulsz a baberjaidon es sajnaltatod magad ...
2016. máj. 8. 11:32
 7/12 A kérdező kommentje:
ÉLŐBEN ismerkedem. Szórakozni járok, sok ember közé. Mindenkivel kedves vagyok, nyitott. Ezen az oldalon kívül is van világ, ott szoktam próbálkozni...
2016. máj. 8. 11:34
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
Ha továbbra is mindenkit elhajtasz, aki nem néz ki tökéletesen, akkor igen, lehetséges, hogy így öregszel meg.
2016. máj. 8. 11:35
 9/12 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Na, akkor csak így tovább. Ha sokat jársz emberek közé, szórakozóhelyre, akkor majd megtalál valaki előbb vagy utóbb.
2016. máj. 8. 11:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Beszélgess egy pszichológussal! Nem hiszem, hogy a környezeten múlik, hogy egy fiatal nőnek nincs kapcsolata. Azt gondolom, hogy a kisugárzásod és stílusod is lehet az oka. Komolyan, nézd meg, egy kívülálló mit szól hozzád, milyen kérdéseket tesz fel, és mire világít rá!
2016. máj. 8. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!