Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 25 évesen, nulla kapcsolati tapasztalattal a hátam mögött esélyes, hogy már így öregszem meg?
A férfiak nem nagyon érdeklődnek irántam, randim is legutóbb 3 éve volt, akkor is olyannal, akihez egyáltalán nem vonzódtam. Sportolok, odafigyelek a külsőmre, bármiről elbeszélgetek, buta se vagyok, de nem kellek senkinek. Amit tudtam, már javítottam magamon, nem tudom mi kellene még, hogy elég jó legyek valakinek...
U.i.: Ezen az oldalon nem szeretnék ismerkedni, így kár is privát üzenetet írni, bocsánat, de nem fogok válaszolni. Segítséget szeretnék, nem mást.
Kérdező, mi az okod arra, hogy itt nem szeretnél ismerkedni?
Nincs kedved esetleg beszélgetni velem? Szimpatikusnak tűnsz azok alapján amit írtál magadról. (Tessék, én már kapásból egy érdeklődő férfi vagyok)
Én azért szeretek jobban ismerkedni interneten, mert az utcán vagy a "nagyvilágban" többnyire külső alapján döntenek az emberek. A másik meg, hogy a közeledést kérdés mennyire venné valaki zaklatásnak, vagy mennyire foglalt az illető.
Azok alapján amiket leírtál magadról, egy határozott, intelligens nőnek tűnsz. Ez lehet riasztja a pasik többségét, de ebben az esetben nem veled van a hiba. Lehet nem magadon kéne aggódnod, hanem csak várni. Ezt tudom tanácsolni azon kevés infók alapján, amiket megadtál magadról.
Nem teljesen értem, miért zárkózol el az internetes ismerkedéstől. Ezzel el is vágod magad lehetőségektől. Interneten is sok lehet a suttyó-paraszt, de ugyanígy a való életben is. Itt talán nagyobb eséllyel tudnak elérni az amolyan "rendes srácok" is. A való életben aki kezdeményezne, az lehetséges, hogy önbizalomhiánytól túltengő nőfaló. De a te döntésed :)
Egyébként kizártnak tartom, hogy így öregednél meg :)
25F
Kedves kérdező, Mik az elvárásaid, miyen férfit szeretnél magadnak? Légyszi ird le.
Nehezen tudom elképzelni hogy egy nő nem kell senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!