Nulla tapasztalattal van esélyem, hogy statiszta lehessek diákmunkásként?
Nem most, hanem majd a nyáron. Olyanokat is felvesznek, akik nem járnak színészsuliba meg sose volt még ilyen munkájuk? Mennyit tudnék vele keresni?
17L
Én voltam egyszer statiszta válogatáson, többszázan ácsorogtunk, aztán valaki(k) végigsétált(ak) mellettünk, néhányat kiválasztottak, aztán kezdődött újra. A kiválasztottakat nyilvántartásba veszik, a jellemzőikkel, és nincs állandó elfoglaltság, akkor hívják, ha olyan szereplőt keresnek, mint ő. (pl alacsony, kövér, fekete hajú, kis ősz beütéssel, nem szemüveges stb)
A fizetés meg attól függ, mit kell csinálni. Aki megszólal, többet kap, mint a néma szereplő, ha futni kell, az is többet kap, mint aki csak ácsorog. Én ennyit tudok, de nem kerültem be, csak egy ismerősöm mesélte.
Szia! Köszi a válaszodat!
Megkérdezhetem, hova jelentkeztél, milyen ügynökséghez? (ha ezt így mondják)
Szia!
Statiszta "szerepekhez" pl.: tömegjelenetekhez nem kell végzettség csak jelentkezned kell valamelyik közvetítő irodánál.Ha minden jól megy akkor fotózás és adatfelvétel után bekerülsz az adatbázisba,és majd "kiközvetítenek" forgatásra.
Kereset a produkció igényeitől függően 1000 ft-tól több ezerig akár tíz fölé is emelkedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!