Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Húszas évei közepén járó hím,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húszas évei közepén járó hím, nulla tapasztalattal. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Eddig baromi jól elvoltam a videojátékokkal, csak mostanra kezdett unalmassá válni a téma, és ideje lenne kilépni a való életbe.

Nőt max. monitoron láttam, haverok nincsenek (IRL). Mik lennének az első lépéseitek a jellemfejlesztés útján, a bejárati ajtó kinyitásán túl?

A valászokat előre is köszi.

2017. febr. 26. 13:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A boldogság relatív dolog, de sokan összetévesztik a "jól elvagyok" érzéssel. Úgy gondolom az éli boldogan az életét, aki úgy érzi jól magát, hogy ha most ebben a pillanatban jönne a kaszás, akkor azt mondaná, elégedett, boldog életet éltem. Ebbe beletartozik a karrier építése, a jellem fejlesztése stb. De mivel elsősorban nőkre, haverokra gondolt ezért tértem ki erre.

Ilyen hozzáállással sosem fogod elérni azt, amit vágysz. Birka leszel vagy farkas ez itt a kérdés. Ha megpróbálod veszíthetsz, de ha meg sem próbálod VESZÍTETTÉL.

Semmivel sem vagyok több nálad és én is megcsináltam. Az eleje kemény, de kis idő után rákapsz mint egy drogra, úgyhogy nem olyan hegymenet amire te gondolsz. Ez egy utazás amiért nagyon hálás vagyok.

2017. febr. 26. 15:02
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem én hoztam fel és amellett, hogy én is szarnak tartom, hidd el igazam van. Pont ez kell, hogy elengedd ezt a gondolkodást. Vagy a játékban keress nőt. Ha azon kívül akarsz, akkor semmilyen formában ne dédelgesd a hobbidat, mert a megítélésednél ez tényleg csak elijeszt egy átlagos lányt.

Aki játszik, azt lehet érdekli és beszélgetésre is adhat alapot ez a vélemény, de aki nem, az ennél a pontnál felhúzza a szemöldökét, hogy áhhhh tééényleg, és közben veszettük elkezd gondolkodni azon, hogy-hogy zárja rövidre az ismerkedést, mert nem csak véletlen, hogy így alakult veled, hanem tényleg ketyós vagy és még nem tetted túl magadat a "monitor előtt tölteni az egészet" életstílusodon.

2017. febr. 26. 15:03
 23/28 A kérdező kommentje:

#22 Még mindig nem egy vérkomoly kijelentésnek szántam, egy olyan embernek reagálva aki felhozta, és nem pedig egy randin vagyok.

#17 Hát hogy rákapok-e, az kiderül, ha egyáltalán eljutok addig, hogy felszálljak a járatra. Aztán lehet, hogy akkora lesz a turbulencia, hogy összehányom magam. :D Majd eldől...

2017. febr. 26. 15:17
 24/28 anonim ***** válasza:

Jó úton haladsz a változás felé. Aki itt arró próbál meggyőzni, hogy huszonx évesen már bele se kezdj, mert reménytelen, azzal ne törődj, ne hagyd hogy elkedvetlenítsen, azért teszi, mert ő nem volt sikeres és próbál másokaz is arról meggyőzni, hogy akkor ők sem lesznek.

A párom az ellenpélda az ilyenere: ő is kocka, 25 éves koráig egy kapcsolata sem volt, most pedig két éve együtt vagyunk. Hogy csinálta? Önfejlesztéssel. Rengeteget tanulok tőle :)

2017. febr. 26. 15:45
 25/28 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy randin vagy-e. Egy olyan dolgot kezdtél védeni, ami miatt itt tart az életed, ahol. Kb. mint az alkoholisták. Viccből se vicces.
2017. febr. 26. 15:57
 26/28 A kérdező kommentje:
#25 Órák óta kattogsz egy ártatlan félmondatomon. Itt egyedül te vagy a beteg, nem én.
2017. febr. 26. 16:08
 27/28 anonim ***** válasza:
Legalább annyit árulj el, hogy miböl éltél/élsz, ha eddig videojátékokkal töltötted napjaidat?
2017. febr. 26. 19:54
 28/28 A kérdező kommentje:
Mamahotelben, munkából.
2017. febr. 26. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!