Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok egy olyan férfival aki nettó 1 millió fölött keres bőven, de elképesztően smucig és sajnálja a pénzt mindenre? Utazni se lehet vele.

Figyelt kérdés

Az utazás a világ legnagyobb, legundorítóbb lehúzása, mivel azt úgy ahogy van elveszíted a pénzösszeget amint vége az utazásnak. Tehát az nem olyan mint egy befektetés ami majd megtérül, nem, az egy pénz transzfer, egy olyan összeg amit más emberre (a szálloda, utazási iroda, légitársaság stb.) ruházol át de neked semmi hasznod nem lesz belőle.

Már több mint 10 éve nem voltam nyaralni sehol, még belföldön sem. Egy vendégéjszakát sem töltöttem el sehol 15 éve.

Most lesz egy olyan fesztivál nyáron Ausztriában a Nova Rock 2025 ahol szinte az összes még létező gyerekkori kedvenc zenekarom fellép, valami elképesztően brutálisan jó a zenei felhozatal. Ennyi jó zenekart összezsúfolni egy fesztiválra kegyetlenség. A bérlet 260-400 Euro-ig terjed attól függően hogy megelégszel egy sima sátorral vagy lakókocsit bérelsz. De egyszerűen nem bírom elszánni magam arra, hogy megvegyem... Valahogy fizikai fájdalmat érzek a pénzköltéstől.

Ez egy nőnek probléma lehet párválasztáskor, hogy igaz hogy relatíve jól keres egy férfi, de ha nem lehet vele szórni a pénzt, az probléma?

ma 13:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
Mi az, hogy neked semmi hasznod nincs belőle? Az élményt kapod a pénzedért.
ma 13:45
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
Ez a gondolkodásmód a probléma. Ilyen ember havernak se kéne.
ma 13:46
 3/29 anonim ***** válasza:
87%

Élmény, pihenés, világlátás, más kultúrába való bepillantás a haszna az utazásnak.

amúgy nem.

ma 13:48
 4/29 anonim ***** válasza:
87%
Nem járnék veled. Abban egyetértek, hogy sok utazás tényleg csak felesleges pénzkidobás, például én nem utaznék messzire egy 5*-os hotelért meg egy medencéért, van az itt helyben is (bár lehet a messzi olcsóbb :D ), de hogy sehová se menjünk soha az nekem biztos nem elfogadható. De gondolom akkor ezen logika mentén az éttermet is pénzkidobásnak tartod.
ma 13:50
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel én szeretek utazni és jól élni.
ma 13:57
 6/29 anonim ***** válasza:
89%
Mit csinálsz majd a sok pénzeddel? Eltemetik veled? Az utazással pedig az élményt fizeted meg, azt senki nem veheti el tőled. Sajnálom, hogy ezt nem érted. Fájdalmas lehet ilyen nulla lelkivilággal élnim
ma 14:07
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Rendben akkor én majd küldök egy fotót a Bahamákról, végül is a Dunapart is rendkívül izgalmas
ma 14:21
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Ételre és milyen rossz költeni hiszen tudjuk hogy hol landol
ma 14:21
 9/29 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Nem, mert penzem nekem is van, de elmenyt pparbsn gyujtok legszivesebben.
ma 14:22
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésre a válasz: soha.
ma 14:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!