Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » En hibam vagy a srac rontotta el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En hibam vagy a srac rontotta el?

Figyelt kérdés

Egy buliban megismerkedtem egy sraccal, en szolitottam le ot.

Ezutan en elutaztam, de megbeszeltuk hogy utanna talalkozunk egy kavera.

Amig kulfoldon voltam o nem irt csak elotte h jo utat. Mivel 2 hetrol volt szo en rairtam egyszer mert akartam kicsit beszelgetni.

Aztan randi utan ramirt hogy akkor szombaton lenne e kedvem egy etteremhez.

Mivel akartam h mostmar kicsit o nyomuljon nem valaszoltam. Ezutan szombaton letorolt anelkul h megegyszer irt volna...

ma 12:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%

Te nem vagy nő, ez egy provokatív kérdés, ami megint a nők ekézésére ad lehetőséget…

Holnap suli/meló, arra készülj inkább…

ma 13:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kellett volna válaszolni mert várt rád mikor érsz haza.
ma 13:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha direkt nem válaszoltál, akkor nyilván a te hibád.
ma 13:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel akartam h mostmar kicsit o nyomuljon nem valaszoltam. "

Ha nem válaszoltál, ne csodálkozz, hogy nem vett komolyan. Jót mond a 2-es és a 3-as.

ma 13:24
 5/13 A kérdező kommentje:

Es ha valami tortent volna velem?

Szerintem ha tenyleg erdekeltem volna ket talalkozas utan felhivott volna ha irasban nem valaszolok, vagy legalabb irt volna megegyszer...

ma 13:39
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Annyira nem erdekelted.
ma 13:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem válaszolsz mire gondoltál,hogy ott vár az étteremben?
ma 14:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
De miért beszélsz ő rá amikor te kerested fel, te kezdeményeztél? Akkor miért nem gondoltad, hogy nem érdekled? Te mentél házhoz pofonért ha abból indulsz ki, hogy nem volt kíváncsi rád. Egyébként téged nem érdekelt ha arra se voltál hajlandó, hogy végre amikor írt akkor válaszolj. Rá hiába akarod fogni az egészet te rontottad el mert egy játszmázós nulla vagy és miatta, vagyis jó okkal kioffolt téged. Megérdemled.
ma 14:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor nagyon hulye vagy.
ma 14:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozz már a másik ember fejével! (s ne arról ábrándozz te mit szerettél volna).

Találkoztatok buliba - ahogy rajtad kívül még sok más lánnyal is, ugyebár nem burokban él. Elvoltatok, elhívott vacsizni, de a csajtól egy vakhang nem jön ki. Honnan a francból tudja neked mi van a fejedben? Teljesen logikusan tételezte azt fel, hogy offolod, nem tetszik már neked, vagy éppen mással mész randizni csak bhasztál szólni neki. Az emberek 99%-a hagyná ilyenkor a francba, ha nem hát nem, akkor majd lesz más. Még sehol sem vagytok a kapcsolatban hogy pedáloznia kelljen.

ma 14:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!