Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok miért csinálják ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Bekövettem egy csajt instán, visszakövetett (nyilvános a profilom, szóval látja a képeim). Ráírtam hogy szia, visszaírt hogy szia, azután és írtam neki, ezt már nem is nézte meg. De akkor minek követett egyáltalán vissza? Akkor nem kellett volna visszakövetnie ha nem vagyok neki szimpi.

tegnap 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért követett vissza, mert számít, hogy szimpi vagy-e vagy sem, hanem a nők 99%-ka az instán követő gyűjtő és hogy nehogy kikövessed mert hogy ő nem követett vissza, ezért ilyenkor ők is bekövetnek. Valószínűleg a képeidet sem nézte meg addig a pontig, amíg rá nem írtál.
tegnap 21:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Real
tegnap 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Real
tegnap 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:

1 azért ne tulozz a százalékkal.

De amúgy jól írja.

tegnap 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
Talán nem úgy kéne ráírni hogy szia, hanem leírni mi volt a szándékod a bekövetésével.
tegnap 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
5: Írhat neki kínaiul is, ez nem azon múlik mit ír, hanem hogy mennyire invesztált az illető az ismerkedésben. Ha nem akar ismerkedni, akkor nem is fog. Max ha lája hogy jól néz ki vagy esetleg pénzes a csávó és keresni is akar vele pénzt, esetleg még lesz belőle valami úgy. Viszont, ha egy egyszerű "szia hogy vagy?"-ra nem kapsz választ vagy ha igen, akkor még meg sem kérdezi, hogy "És te?", akkor miből gondolod, hogy egy ennél még szokatlanabb kérdésre ő majd érdemben válaszolni is fog? Kizárt, én se tenném.
tegnap 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!