Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha ezt csináljátok akkor azt jelenti hogy le akarjátok koptatni a srácot?
Szóval még ősszel megismertem egy lányt. Nem mindennap beszéltünk, voltak kihagyások, de aztán észrevettem hogy egyre többet keres ő is. De télleg valamikor éjjel is írt és mindig nagyon hamar válaszolt. Szinte elkezdtünk beszélgetni este és hajnalig beszéltünk. Csak olyan kimaradások voltak hogy "elmegyek fürdeni" (ez csak egy példa) de ez is max 20 perc.
De ilyenkor még nem volt semmi flörtölgetés meg ilyenek csak megvolt a közös hang.
Na aztán most téli szünetben minden nap írt a lány, minden nap szó szerint. Én meg nyilván egyből válaszoltam (ha aludtam akkor reggel) és rengeteget beszélgettünk és még egy kis flörtölgetés is elindult szóval nagyon jó volt minden. Nagyon cukin viselkedett és én ezt viszonoztam. Na de aztán szünet után pár nappal végig valami kifogást keres és nem viselkedik már úgy mint régen. Pont hogy suli után délután lehetne beszélgetni, de mindig eltűnik valami nagyon rossz kamu kifogással.
Na de másnap meg rám ír... Amikor végzett suliba. Lehet csak éppen unatkozik hazafele vagy nem tudom mert amint hazaér gyorsan talál valami kifogást.
És a kérdést azért írom ki mert nem hajlandó igazán erről beszélni. Mondtam neki legyen őszinte de mindig kamuzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!