Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ezt akkor csináljátok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ezt akkor csináljátok, ha olyan embernek írtok vissza, aki tetszik?

Figyelt kérdés
(Talán nem csak lányoknál van ez jelen, de jelen helyzetben rájuk vagyok kíváncsi.) Az iphone-on van egy lehetőség, hogy "leláttamozás" nélkül is meg lehet nézni, hogy mit írt a másik. Ezt a funkciót csak akkor használjátok (vagy használnátok, ha lenne), ha olyan fiúnak írtok vissza, aki fontos (ezért előtte átgondoljátok a választ)?

2021. aug. 28. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ehhez nem kell ez a láttam funkció.

Ha át akarnám gondolni a választ, akkor azt úgy is megtehetném, hogy felvállalom és megnézem az üzenetét, kockáztatva h látja h láttam,és nem reagáltam.

De nyilván nem gondolom túl a választ, mert az nem természetes, hanem túlgondolt.

2021. aug. 28. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Ezt inkább annak az üzenetére használnám, akit nem bírok...és ezáltal "ignorálok"
2021. aug. 28. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.. ezt akkor használom (androidon is van) ha nem akarom hogy lassa az illető hogy elolvastam amit írt, mert nem akarok visszaírni, de azért érdekel hogy mit írt.. vagy csak kívancsi vagyok mit írt mielőtt leláttamoznám,aztán ha nem érdekes nem írok vissza rögtön..persze akkor is lehet hasznalni ha tetszik a másik es megnézem és jobban atgondolom és aztán láttamozom le de nem ez a jellemző
2021. aug. 28. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyet tudok érteni a többiekkel. Inkább akkor, ha nem akarom hogy lássa hogy láttam, mert akkor úgy érzem válaszolnom is kellene rá és ő is arra számít, de azt meg nem akarok. (Úgy tudom leírni, mint amikor kérik a házit, de inkább meg se nyitod, csak ne te legyél az egyetlen aki megnézte, de nem küldte el.)

Ha valakivel akarok beszélni, akkor annak simán megnézem az üzenetét és nem jut eszembe ilyen, mert úgy is válaszolok neki.

2021. aug. 28. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül amit előttem leírtak lehet ez izgulás miatt is, pl. én a kiszemeltjeimnek sose mertem azonnal megnézni az üzenetét, ha látom, hogy gépel automatikusan kilépek a chatből, mert izgulok hogy mit fog írni és ha látná hogy olvastam az üzenetét akkor azonnal kéne reagálnom.
2021. aug. 29. 00:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

utolsó. én is ugyanilyen vagyok :D

Én sokszor nem nyitom meg, csak az értesítésekben nézem meg h mit írt, aztán ha átgondoltam, utána megyek bele és írok vissza, ha már tudom mit fogok neki visszaírni :)

2021. aug. 29. 09:03
 7/8 anonim válasza:
#3 ha tényleg van(messenger) akk meg tudnád nekem mutatni? Ha igen köszi.
2021. szept. 22. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Ilyen funkció hol van?

Nekem hasznos lenne lol

2021. okt. 2. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!