Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ezt akkor csináljátok, ha olyan embernek írtok vissza, aki tetszik?
Nem. Ehhez nem kell ez a láttam funkció.
Ha át akarnám gondolni a választ, akkor azt úgy is megtehetném, hogy felvállalom és megnézem az üzenetét, kockáztatva h látja h láttam,és nem reagáltam.
De nyilván nem gondolom túl a választ, mert az nem természetes, hanem túlgondolt.
Egyet tudok érteni a többiekkel. Inkább akkor, ha nem akarom hogy lássa hogy láttam, mert akkor úgy érzem válaszolnom is kellene rá és ő is arra számít, de azt meg nem akarok. (Úgy tudom leírni, mint amikor kérik a házit, de inkább meg se nyitod, csak ne te legyél az egyetlen aki megnézte, de nem küldte el.)
Ha valakivel akarok beszélni, akkor annak simán megnézem az üzenetét és nem jut eszembe ilyen, mert úgy is válaszolok neki.
utolsó. én is ugyanilyen vagyok :D
Én sokszor nem nyitom meg, csak az értesítésekben nézem meg h mit írt, aztán ha átgondoltam, utána megyek bele és írok vissza, ha már tudom mit fogok neki visszaírni :)
Ilyen funkció hol van?
Nekem hasznos lenne lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!