Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
Valahogy nagyon tehetségtelen vagyok ebben de nem volt még senkim és 17 vagyok. Hol jöttök össze vagy hogy?
Tippek jöhetnek
nov. 15. 18:57
1/4 anonim válasza:
Bárhol ahol korodbeli szingli srácok vannak. Nem fogják rossz néven venni ha kezdeményezel.
Igaz nem lány vagyok, de pont ezért tudom hogy a fiúk félnek a visszautasítástól és nem mindíg mernek kezdeményezni.
2/4 anonim válasza:
Ha lany vagy akar irhatsz is aztan meglatjuk 😄
Az eselyt mindnehol meg kell adni.
3/4 anonim válasza:
Nem vagy lemaradva, nyugi
Egyébként sport, hobbi közben, buli, busz, vonat, kávézó...
4/4 anonim válasza:
Ne keresgélj, csak járj nyitott szemmel. Ha nagyon akarsz kapcsolatot, akkor stresszes leszel, ami sokat ront az esélyeiden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!