Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Másfél évig voltam együtt a párommal. Ez után mi szakítottunk egymással(elhagyott engem,egyik napról a másikra) mi együtt is éltünk,1 évig. Miután szétmentünk ,kb.rá 3 hónapra, csúnya volt tőlem is de összejöttem egy ismerősével. Akivel sokat van egy társaságba,de nem beszélnek egymással,köszönnek egymásnak igazából nem több. És együtt voltam ezzel az illetővel novemberig. De ettől függetlenül még kb 1 hónapja is beszéltem vele. Már azóta nem. Én letiltottam stb. És most felbukkant a volt párom azt hiszem mostmár 2.hete lesz. Hogy bekuljunk ki. És az igazat megvallva én szeretnék neki esélyt adni,hiszen első volt nekem,minden téren valami meg 1 Év eltelte után is húz hozzá. De a baj azzal van,hogy nagyon féltékeny,minden férfinek ok nélkül,(nem is ismerjük egymást) írkál. Bekattan és olyankor lelőni se lehet annyira irkál. És nem tudom mi tévő legyek,mert ha kibékülök vele,megfogja tudni előbb-utóbb hogy mi volt köztünk az ismerősével. És tudom hogy akkor csúnya vége lesz. Ismeretleneknek irkál stb,nem még hogy majd neki. De viszont ha hagyom őt emiatt,akkor örökre el kell felejteni,amit meg nem tudom nem igazán szeretnék... Nem tudom mi tévő legyek,mit tanácsolnátok nekem? Azt tudja mert elmondtam neki hogy volt barátom,és azt se nagyon tudja elfogadni,nem még ha rájön ki volt az.. Félek elmondani neki.
ma 19:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Neki is voltak női neki nem is egy..de itt azzal van a baj hogy ők ketten ismerik egymást
ma 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ez után mi szakítottunk egymással(elhagyott engem,egyik napról a másikra) "

Mit mondott, miért szakított veled?

És miért szeretnél újra vele lenni, ha egyrészt egyszer már elhagyott téged "egyik napról a másikra", másrészt bekattanva írogat férfiaknak, akikre féltékeny?

ma 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Elhagyott, legyen boldog mással.

Nem menne a dolog, jobb, ha elfelejted.

Semmi lelkifurdalásod ne legyen, amíg veled volt, vele voltál.

ma 19:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem mondott semmit,annyi volt hogy nem akart dolgozni menni,én folyton vitatkoztam érte hogy menjen,és emiatt lelépett. De nem számítottam rá.
ma 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted mi változott meg, ami miatt most el tudnál képzelni vele újra párkapcsolatot?

Én ilyen előzmények után nem engedném vissza az életembe. Nem csak a tartásom miatt, hanem azért sem, mert nem hinnék abban, hogy gyökeresen megváltozott a jelleme, értékrendje.

ma 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egy munkakerülő, kontrollmániás, agresszív marha. Remek választás volt elsőre is, és te még belefutnál másodszor is... Gratula
ma 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem szabad újra összejönni. Engedd el. Ne engedj neki és ne beszélj vele. kontrollálni akár.
ma 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!