Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondtam a férfinek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondtam a férfinek hogy ne folytassuk az ismerkedést de ezt megbàntam, mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
jan. 1. 12:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Hátha nyomós okod volt rá akkor ne kezdj bele megint.
jan. 1. 12:41
 2/22 A kérdező kommentje:
Hiànyzik a férfi, tudom volt rà okom amiért ezt mondtam de akkor is hiànyzik
jan. 1. 12:42
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Hiányozhat, de önszabotázs lenne újra belefogni hiszen nem fog megváltozni.
jan. 1. 12:44
 4/22 Noren1989 ***** válasza:
91%
A férfi hiányzik, vagy csak a figyelme? 🤨🤨🙄
jan. 1. 12:45
 5/22 anonim ***** válasza:
24%
Hát, ha hiányzik, próbáld meg, hátha bejön. :)
jan. 1. 13:08
 6/22 anonim ***** válasza:
86%

A test hiányzik?

Mi volt az ok, ami miatt megszakítottad az ismerkedést? Csak tisztázzuk: az ismerkedés alatt mit értünk? Mi történt köztetek és mi nem?

jan. 1. 13:31
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem mindegy az ok!...
jan. 1. 13:35
 8/22 anonim ***** válasza:
64%
Függ a pasi mentalitásától és attól, hogy mennyire ragaszkodó típus, mennyire könnyen lép túl a dolgokon. 100% hogy nagyon sok férfi ezek után nem foglalkozna veled, de van, aki igen. Például tőlem, ha bocsánatot kérne egy nő és felvetné, hogy mégiscsak szeretné folytatni, akkor én adnék egy újabb esélyt, ha nincs alakulóban senki és tényleg tetszik a nő.
jan. 1. 14:06
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Melyik fázisba jártatok? Miért maradt abba az ismerkedés? Ha ezekre választ kapnánk könnyeben tudnánk tanácsot adni.
jan. 1. 14:20
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem ismerkedsz mással?
jan. 1. 14:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!