Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam a férfinek hogy ne folytassuk az ismerkedést de ezt megbàntam, mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
jan. 1. 12:40
11/22 A kérdező kommentje:
#10 minden rà emlékeztet
jan. 1. 15:28
13/22 anonim válasza:
Írd meg/mondd meg neki, hogy már megszűnt az a dolog, ami miatt ezt mondtad, így folytathatnátok az ismerkedést.
14/22 anonim válasza:
Attól függ mennyire tetted padlóra.
Én lehet hogy elhajtanálak.
Tegyél egy próbát. Mit veszíthetsz? Itt nem oldódnak meg a gondjaid
15/22 A kérdező kommentje:
A gond hogy koràbban is hisztiztem màr, tudom hülyeség volt
Mennyi az esélye hogy ő írni fog?
jan. 1. 16:14
16/22 Noren1989 válasza:
Nulla.
Vannak önérzetes férfiak is.
17/22 anonim válasza:
Tudasd vele, hogy az egyik újévi fogadalmad az az, hogy abbahagyod a hisztis viselkedést. Így már nem érvényesek a korábban létező elvárásaid, mert azok még hisztis korodból származtak.
18/22 anonim válasza:
Magától? Semmi.
Ismered nem idegen, akarsz választ akkor keresd fel.
Ne legyél nyuszi.
19/22 mikeXxX válasza:
Ha hiányzik akkor miért nem írsz neki te?
20/22 A kérdező kommentje:
Mert màr elküldtem őt és félek hogy ezutàn nem venne engem komolyan
jan. 2. 05:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!