Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

3 hete szakítottam. Most jöttem rá, hogy valószínűleg megcsaltak. A lány lassan eltávolodott tőlem, aztán benyögött egy ilyen sablon szakítós szöveget. Most, hogy rájöttem, hogy nagy valószínűséggel megcsaltak, már nem is fáj az egész annyira.

Az egyetemen van egy lány, akivel szoktam szemezni. Tetszik, de nem tudom, hogy készen állok-e egy új kapcsolatra. Viszont azt sem akarom, hogy valaki elvigye előlem. Nehéz, mert nem akarok játszadozni vele.

tegnapelőtt 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Mennyi ideig voltál együtt az előző barátnőddel és mennyire volt mely a kapcsolat? Ezek azért fontos infók.

Amúgy meg nem kell beleugrani semmi,de ismerkedni elkezdhetsz a lánnyal,csak nem kell rohanni.

tegnapelőtt 18:36
 2/4 A kérdező kommentje:
2 hónap. Nagyon szerettem es szarul ert a szakitas
tegnapelőtt 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor talán még érdemes lenne kicsit jegelni a dolgot és még egyedül lenni. Nem volt hosszú kapcsolat,de ha rosszul érintett a szakítás,akkor még hagyj magadnak időt,nehogy fájdalmat okozz másnak emiatt.
tegnapelőtt 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Szerezz új nőt amint lehet!

Egyedül lenni szr, nincs mire várni.

tegnapelőtt 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!