Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A hétvégén megismertem egy srácot, aki eléggé bejön nekem, és több visszajelzésből is úgy tűnik, hogy én is neki. Péntek este amikor először találkoztam vele, akkor nagyon sokat beszéltünk arról, hogy mindkettőnk nagyon szeret külföldi ételeket főzni/kipróbálni, és én amúgy is szoktam vacsora estéket tartani a lakótársammal a tágabb baráti körünknek, így a következő ilyen eseményre meg is hívtam (14. Péntekre).

Viszont összebarátkoztam egy lánnyal is még csütörtökön, akivel egész sok közös barátunk/ismerősünk van, és kiderült, hogy ő már szexelt ezzel a sráccal, nagyon bejön a srác neki, és május végén a szűk közös baráti körükkel mennek együtt Dubaiba nyaralni. Elvileg a srác viszont nem nagyon akar vele semmit.

Ma közösen a tágabb baráti körrel találkoztunk, és külön beszéltem a lánnyal, hogy bár nekem is bejön nagyon a srác, ha kell neki, akkor hagyom. Megbeszéltük, hogy neki tényleg tetszik, és szeretné, hogy a dubai úton több kialakuljon köztük. A srác viszont ma az egész buli alatt az én társaságomat kereste, és amikor elköszöntünk mondta, hogy pénteken találkozunk.

Nem tudom, hogy hagyjam-e az egészet vagy ne, tényleg bejön a srác, de nagyobb esély van, hogy a lánnyal hosszútávú barátság alakulhatna ki, amit nem tudom, hogy érdemes lenne-e feláldozni a srácért.

2023. ápr. 10. 23:28
A kérdező szavazást indított:
Nagyd a srácot, nem éri meg
Próbáld meg, hátha valami összejön vele
8 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A lány se hagyná miattad a srácot, akkor te miért hagynád? Különben is ne legyél hülye, gondolom felnőtt nő vagy, ne a barátnők legyenek már a legfontosabbak. Itt egy fiú, aki tetszik neked, te is tetszel neki, szóval ne halaszd el. Ne mártírkodj, ha a fiúnak kellene az a lány, akkor már kialakult volna köztük valami.
2023. ápr. 11. 00:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerelemben nincs ilyen, hogy átengedem. Ha tetszik a fiú, sőt te is tetszel neki, akkor van esélyetek. A másik, hogy a lány még csak nem is a régi, jó barátod, barátságot hallucinálsz oda, ahol nincs.
2023. ápr. 11. 00:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Kicsit szerintem nem is akarom elhinni, hogy engem választana a másik lány helyett, mert ő kifejezetten gyönyörű, vékony, sportos, én pedig bár arcra szép vagyok, testre viszont egy kicsit nagyobb darab (amin mondjuk dolgozom, járok edzeni és fogytam is). Korra is jobban összeillenek (a srác 29, a csaj 28, én 22).
2023. ápr. 11. 01:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd a srac valaszt.
2023. ápr. 11. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!