Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy túl magasak az elvárásaim a jövendőbeli párommal szemben, a belső értékeket tekintve, és sajnos nem nagyon találom azt a nőt aki hasonlít hozzám, aki a másik felem lehetne.

Közben vágyom azt intimitásra, de nem igazán vagyok képes rá érzelmek nélkül, de ha nem találom meg a megfelelő nőt akivel boldog lehetek és akit szerethetek, akkor lehet soha többé nem lesz benne részem.

Most vívódok magamban hogy várjam a csodát és reménykedjek, vagy pedig menjek bele alkalmi kapcsolatokba csak az intimitás miatt ,amiben lehet csalódni fogok vagy sérülni, hogy lássam újra milyen amikor egy nő igazán élvezi amit nyújtok neki?

Mit tanácsoltok nekem?

2022. máj. 28. 09:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Azt, hogy adj lejjebb az igényeidből vagy saját magad tornázd fel arra a szintre.
2022. máj. 28. 09:30
 2/12 A kérdező kommentje:

Félreértettél.

Nem találok olyan nőt aki a szintemen van belsőleg, és nem tudok lejjebb adni mert megtettem 6 évig, nem lett jó vége.

2022. máj. 28. 09:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Állj szóba mindegyikkel a te körriden belül.

Hozzad hasonlokat csak ott fogsz, abban a környezetben találni, ahol te mozogsz.

2022. máj. 28. 09:38
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Belsőre nagyra tartod magad, ott hibádzik a dolog hogy a nők meg külsőre nem tartanak megfelelőnek téged.
2022. máj. 28. 09:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne gondold, hogy túl magasak az elvárásaid, és ne adj le belőlük. Az alapok, a fontos dolgok legyenek rendben.
2022. máj. 28. 09:53
 6/12 A kérdező kommentje:

Jó akkor tisztázom a dolgokat mert úgy látom picit félrement a dolog :D

Jól nézek ki, a nők azt állítják hogy álomférfi vagyok sokuknak, de számomra nem felelnek meg ők, magyarán nem találkoztam még olyan nővel akit magamhoz valónak gondolnám mint külsőleg és belsőleg.

Ezért se mentem bele eddig ilyen kapcsolatokba mert tudom hogy én biztosan sérülnék.

Külsőleg az egyszerűbb , vékonyabb,csinos, aranyos lányokat szeretem, nem az agyonsminkelt, instagram celebeket.

Nagyon sok csinos , szép lány van ,akit én annak látok, de a szokásaik, az életvitelük, a világnézetük és a belső tulajdonságaik számomra nem szimpatikusak.

2022. máj. 28. 09:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szintezéses baromság csak itt a gyakoris inceleknél létezik, ugye?

Normális emberek úgy fogalmaznak, hogy "hozzám illő pár", vagy "velem kompatibilis személyiség".

2022. máj. 28. 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"a nők azt állítják hogy álomférfi vagyok sokuknak"

Igen, ezt szokták mondani, ha nem akarnak tőled semmit, de nem akarnak megbántani. :)

2022. máj. 28. 10:36
 9/12 A kérdező kommentje:

Làtom nem igazàn értitek amit leírok :D

Itt nem én nem felelek meg a nőknek ,hanem ők nekem .

Ebben mi nem vilàgos? :D

2022. máj. 28. 10:42
 10/12 anonim ***** válasza:
És mik azok a belső értékek, amiket keresel?
2022. máj. 28. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!