Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem érzem magam elég tapasztaltnak és felnőttnek a korombeli nőkhöz, akkor ismerkedjek fiatalabbakkal? Vagy mit tennétek a helyemben?
27 éves vagyok és jó néhány év "élet" és sok tapasztalat egyszerűen kimaradt az életemből. Érettségi után egyetemre mentem, de ott hagytam mert nem jött be. Dolgozni mentem és közben éltem jó pár évet itthon és külföldön is. Kalandozgattam a világban, érdekes munkáim voltak, spóroltam is némi pénzt főleg külföldön egy nagyon jó munkahelynek köszönhetően. Közben sajna gyerekkorból és családi okokból fakadóan túl sokat kezdtem inni és egy időre mondhatni alkoholista lettem, legalábbis visszatekintve számomra ez az volt. Ez 2-3 évig tartott és ebből 24 évesen jöttem ki és azóta nem iszom egyáltalán és egészségesen is élek. Akkor jöttem rá arra is hogy mivel akarok foglalkozni és elmentem egyetemre tanulni egy piacképes szakra. Sajna nem levelezőre és hiába dolgozok át minden nyarat és év közben is részmunkaidőkben, még mindig nem tudom elmondani, hogy egy jó szakmában dolgozom és már nem diák vagyok. (Jövőre végzek.) A leghosszabb kapcsolataim csak fél évesek voltak (amikből volt 3), illetve voltak alkalmi kapcsolataim (bár lelkileg nem sok kielégülést kaptam belőlük) és egész sok nővel randiztam is régebben, tehát valamennyire hozzá tudtam szagolni a nőkhöz, de úgy néz ki nem eléggé.
Felmegyek társkeresőre és a 24-27 éves nők legtöbbje már régen elvégezte a sulit, valamilyen karrierben dolgozik, többéves kapcsolat(ok)on van túl. Gondolom tőlem is minimum ezek az elvárásaik, legalábbis ezt érzem. Én meg ott vagyok egyetemistaként és ez mellé a párkapcsolatokban is kevés tapasztalatom van. Az mindegy, hogy részben családi segítségből, részben a spórolt pénzemből, de pl saját lakásban lakom, vagy a visszajelzések alapján egész helyes vagyok, de még ezek ellenére sem tudok párt találni. Ezeket én ennek tudom be, hogy még nincs állandó (jó) munkám, illetve a koromhoz képest pl kevés a párkapcsolati tapasztalatom. Pedig régen úgy ahogy, de ment a kapcsolatteremtés a nőkkel. Ennyi alapján mit gondolsz? Valamit rosszul látok? Mit tehetnék?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!