Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben ha nem kellenétek senkinek?
nő vagyok, 30 közeli, nem tudok ismerkedni, beszélgetni. tàrskeresőn szinte csak külföldiek vagy nagyon idős férfiak likeolnak,offline voltam havervagy eseményeken de nem tudom hogy tud ezekből kialakulni ismerettség 20-30 p alatt....
sokszor nem is tudom mitmondjak, àlt.mindig van egy nő az asztalnàl akivel szimpatizàlnak a férfiak és mindenki vele beszél, rà néz.
nem tudom milyen egy randi,mitől beszélgetnek az emberek, mitlehet/nem...
szerintem az első adandó alkalommal àtverne egy férfi mert nem tudom felismerni a veszélyes helyzeteket
vagy értelmezni a férfiak jeleit
En 35 n ugyanez majdnem. Az en korosztályom szerintem a huszaskkra megy, a 40 esek meg oʻszek kopaszok tokásak még hozzájuk se bírnék nyúlni sem de ezek ismerkednek velem erdemben(normalisan randira hivnak normalisan tisztelettel csetelnek) a tobbi max ugy van velem talán egy patront megérnék.
Ezeken kivul olyan van aki szinten 30 as érdeklem jo vele beszelgetni fel is hív meg minden csam távkapcsolatok. Tehat azoknak sincs semmi ertelme.
Es ugy megy el az életem es fonnyadok el hogy mosok takaritok mamához maszkalok a korhazba meg a melo persze.
Nem értem minek kell élni 35 felett is. Nekem ez nem kell tovább.
Na erre ramirt az aki az orszag masik felében van hozzam kepest. Evek ota szerelmes üzik mennek koztunk. Csak ugye vele se akarok talalkozni mert komolyan mi a joistennek randizzak en olyannal aki az orszag masik felén lakik plane teljesen mas elete van. Egymas eletébe be se tudnank integrálodni.
Mármeg hiv is🤣
Attól függ melyik havervagyon voltál.
Pl a klikkmentesen tényleg nehéz úgy ismerkedni, hogy 20-30p után elültök az asztaltól totál újakhoz.
Lakatparty-n nem voltál ezek szerint.. 🤭
Mi ez az asztalos buli, meg lakat party?
🤷♀️
Szerintem ha elválna tőlem a férjem, nem is tudnám, hogyan kell ilyen helyeket keríteni vagy bérletet venni 😅
Mindig élőben ismerkedtem, ilyen szerető féle jelentkezők, minden félévben adódnának, de ebből nem sok haszon lenne.
Vannak jól karbantartott 35+ férfiak. Nem mind kövér vagy piáker. Nehéz találni de vannak.
A múltkor a gumisnál volt egy 40-es férfi, sportos , jóképű, azzal lehetett volna mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!