Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit csinálnátok ha egyik reggel úgy ébredtnétek, hogy olyan előnytelen külsővel rendelkező túlsúlyos és idős nő lenne belőletek hogy nem kellenétek egy pasinak sem?
Basszus 1-es szó szerint a számból vetted ki a szót, leírtam konkrétan ugyanezt, csak küldés előtt ráfrissítettem még egyet az oldalra és akkor láttalak. :)
Na szóval dettó, mint az 1. És semmiképp nem sírnám tele napi szinten az oldalt.
Felébrednék.
Ez azért nem így zajlik a valóságban.
Elgondolkodnék, hogy vajon hol voltam, mit tettem, amikor felszaladt az a sok plusz kiló és ennyire megöregedtem.
Csak mert olyan még nem történt a világon, hogy valaki ne lett volna jelen amikor ezek történtek..
Egyébként meg lefogynék és keresnék párt a korosztályomban.
De az is lehet, hogy lefogynék és nem keresnék párt. Lehet öregen már nem annyira prioritás, hisz jövőt már nem fogunk nagyon építeni.
Az öregségen nem tudnék változtatni, de lefogynék, ahogy már megtettem azelőtt is.
Bár lehet pár napig élvezném a láthatatlanságot, amit a túlsúly hoz magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!