Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magukat előnytelen külsejűnek tartó és/vagy mások által előnytelen külsejűnek tartott férfiak! Ha gyakran dicséritek a párotok külsejét, az őszinte, vagy csak nagyon meg akarjátok tartani őt?
Próbáltam úgy fogalmazni, hogy ne legyen túl sértő, nem tudom, sikerült-e.
Nyilván nem modell alkatú barátnőről van szó, őket értelemszerűen őszintén dicséri mindenki. Pont, hogy nem felel meg mindenben a beauty standardnak, akár vaskosabb valamivel, akár lóg a melle, vagy nem tökéletesen babaarcú, szerintem nagyjából érti mindenki, hogy mire kell gondolni.
sehogy, mivel olyan ronda vagyok, hogy sosem lehet párom
37f incel
Én incel voltam.
10 évig rossz meló, kevés pénz előnytelen külső.
Majd egyszer rámmosolygott a szerencse,egyik skandináv lottón volt egy telitalálatom de akkor sajna nem volt rajta sok 170 milliót nyertem.
Felkerestem egy stylistot fodrászt,elmentem edzeni szolárium szauna.
Vettem egy 15 éves sportkocsit, és egy vidéki kisváros melletti kertes házat anno még viszonylag kevés pénzért.
Így lettem az előtte2/10 pasiból 7/10 pasi.
ezt észre is vettem mikor újra regisztráltam a megújult külsőmmel a társkeresőkre és megint randizgatni kezdtem.több nő közül azt választottam aki kicsit kövérebb, kisebb önbizalma volt.na őt elhalmoztam minden bókkal, azt se tudta arccal merre van az előre, hogy egy jobb pasit kifogott.persze sose nem meséltem neki az előző 10 évemről.
Azóta is magamhoz láncoltam, 3 gyerek,még jobban elvan hízva.
néha bókolok neki,ilyenkor látom jólesik neki, de ha belenéz a tükörbe látom rajta hogy én is tudom hogy egyáltalán nem jó nő.de legalább velem marad és mindig lesz csajom, aki most a feleségem.
Nő vagyok, szerintem bókolhatnak őszintén.
Attól, hogy valaki előnytelen külsejű, még ugyanúgy csak azzal tud együtt lenni, akihez vonzódik is. Ezzel semmi gond nincs, emberi természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!