Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit csinálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit csinálnátok ha egyik reggel úgy ébredtnétek, hogy olyan előnytelen külsővel rendelkező túlsúlyos és idős nő lenne belőletek hogy nem kellenétek egy pasinak sem?

Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 16:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
Sosem leszek kövér, inkább éhen halok.
2023. jún. 29. 17:45
 12/24 anonim ***** válasza:
8%

Mondok jobbat: nekem így sikerült megszületni. Persze akkor még nem idősen, túlsúly helyett pedig gusztustalan véznaság van, ez is része az előnytelen külsőnek.

Mit csinálnék?! Nyilván marha frusztrált vagyok, nehezebb időszakokban (mint pl. most) sokat ventilálok, de ennyi... szarból nem lehet várat építeni, csodák nincsenek, és amúgy tökre megértem a férfiakat, hogy ocsmányság nem kell nekik, teljesen normális, hogy mindenki vonzódni akar a partneréhez.

2023. jún. 29. 17:50
 13/24 anonim ***** válasza:
95%

Hmmm... 45 vagyok, 95 kiló, szépnek se mondanak. De még nem jutottam el oda, hogy senkinek sem kellek. Kezdetnek például ott a férjem, akinek 22 éve kellek. (Akkor se voltam vékony, 80+) Még mindig van időnként egy-egy próbálkozó.

Talán majd 60 évesen, 100 kg felett. Akkor meg lesz mire visszaemlékezni.

2023. jún. 29. 17:51
 14/24 anonim ***** válasza:
20%

nincs ilyen

még a legocsmányabb nő is kell valakinek.

haverom szokta mondani ha csúnya nőt lát hogy még őt is dugja valaki és így is van 10-ből 9 esetben.

+csomóan kifejezetten szeretjük a telt nőket amúgy

2023. jún. 29. 17:58
 15/24 anonim ***** válasza:
63%
Lefogynek és ismerkednek a korosztalyommal
2023. jún. 29. 18:21
 16/24 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

Nemtudom, az én életemben viszonylag kevés dologhoz kell férfi. Amihez meg alkalomadtán mégiscsak kell pasi, azt magamnak is meg tudom csinálni, szóval szerintem élném az életem úgy, mint eddig: magasról leszarva azt, hogy melyik férfi tart engem d-ghatónak.

Úgy túlértékelik a férfiak a szerepüket a nők életében, hogy csuda, bármennyire is hihetetlen, a életünk nem ekörül forog.

2023. jún. 29. 18:51
 17/24 anonim ***** válasza:
6%

Oké sokan irtátok, hogy lefogynátok,

de mi lenne ha nem menne és így maradtok?

7.

Mégsem nyugszanak bele, azért pontoztak le!

2023. jún. 29. 19:07
 18/24 anonim ***** válasza:
5%

Kinek nem tetszett a válaszom? Az a szemembe mondja, ne féreg mód jelentgessen?

Nem tetszik, hogy nem is kell a kibszott figyelmetek, és boldogabbak lennénk sokan nélküle?

2023. jún. 29. 19:15
 19/24 anonim ***** válasza:
92%
Mivel nekem egyszer sikerült, tudom, hogy menne. Vagy olyat játszunk, hogy mi lenne, ha az incelek képzelt "nem tudok zsírt leadni, sem izmot felszedni, az edzők, dokik sem értik" betegsége sújtana mindenkit?
2023. jún. 29. 19:17
 20/24 anonim ***** válasza:
15%

"Mégsem nyugszanak bele, azért pontoztak le!"

Legalább te tudod, miért pontoztak le :D

Engem is (12. hsz., ma 17:50), de hogy mi a fsz bajuk volt egy egyszerű tapasztalatmegosztással, kinek "fájt" ennyire...?

2023. jún. 29. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!