Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit tennétek hogyha sorozat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek hogyha sorozatosan a nektek tetsző lányoknak nem kellenétek, csak az olyanoknak, akik nem az esetetek?

Figyelt kérdés
Ilyenkor megéri kitartóan keresni vagy jobb beérni valakivel?
2017. nov. 8. 14:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
78%
Fejleszteném magam.
2017. nov. 8. 14:40
 2/32 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem az emberek nagyon nagy része ezt éli át, csak titkolják aztán összejönnek egy "kompromisszumos" nővel, férfival.
2017. nov. 8. 14:42
 3/32 anonim ***** válasza:
74%
Ha gerinces vagy, akkor nem állsz össze olyannal aki nem mozgat meg téged semennyire. Az alig kapcsolatnál a szingli lét jobb. Majd jön olyan akivel passzolsz. Az egyes válaszolónak részben igaza van. Ha nem ismered magad és nincs jó emberismereted, akkor folyamatosan olyan emberekbe fogsz belebotlani, akik vagy neked nem kellenek vagy te nem kellesz nekik. Tudnod kéne te mit akarsz és azt is hogy kitől mit várhatsz. Plázamaca nem fog neked családi otthont teremteni. Csak hogy példát is említsek.
2017. nov. 8. 14:44
 4/32 anonim ***** válasza:
63%
Egyrészt haladnék előrébb az életben, hogy növeljen az esélyeim, másrészt meglepődnék, mert azért nem vagyok elitista és kevés dolog van ami nagyon nem az esetem (súlyos súlyproblémák, öregnéni-frizura, malac-orr), jellemre már több baj szokott lenni. Hiába néz ki tök jól valaki, ha mellé az "Éjjel-nappal Budapest"-et kell hallgatni. Volt szerencsém egy ilyen kollégához tegnap.
2017. nov. 8. 14:52
 5/32 A kérdező kommentje:

#3 Van gerincem pont ezért nem jöttem össze még senkivel. 27 éves vagyok és még nem is csókoloztam. Néha elfog a depresszió emiatt és szenvedek. Nem tudom, hogy sokan pláne férfiak, hogy képesek lefeküdni, járni egy olyan csajjal aki nem tetszik neki. Sokszor tanácsolták ezt nekem, de én nekem undor jön rám ilyenkor, mintsem izgalom. Én már inkább komolyat tervezek akár házasságot is, mintsem taszító nőkkel legyek együtt.

Nekem nem tetszenek a plázanők és nem is értem, mért vannak annyira piedesztálva.

2017. nov. 8. 14:56
 6/32 anonim ***** válasza:
85%

#5 Ha 27 évesen még nem csókolóztál akkor vagy a szöveged nagyon béna, vagy túl introvertált vagy és nem mersz leszólítani lányokat, vagy az önbizalmad a béka segge alatt vagy túl magasan van nálad a léc. És még előfordulhat ezek kombinációja, a lényeg egy: valami nem oké és dolgozni kéne rajta.

Nagyon válogatós vagyok, de így is van olyan akinél randik alkalmával van fizikai vonzalom. Ha nem is elsöprő de minimális vonzalomnál is lehet csók. Lehetetlennek tartom, hogy nem volt ilyen nő akinek te is szimpatikus voltál és ha más nem legalább csók elcsattant volna.

2017. nov. 8. 15:01
 7/32 anonim ***** válasza:
16%
5: Te szimplán csak finnyás vagy, nem gerinces. Az meg röhejes, hogy te már (MÁR??!) komolyabbat keresel. Hát még a komolytalant sem tudod, hogy működik! Sokkal több esélye lesz erre egy olyan srácnak, aki veled ellentétben nem haszontalan vergődéssel, hanem félronda lányok agyba-főbe dugásával töltötte az elmúlt bő 10 évét.
2017. nov. 8. 15:06
 8/32 anonim ***** válasza:
68%

Akkor gerinces szűzként fogsz meghalni...

Az úgy jó lesz?

Nincs jobb a szexnél.

Adj le az igényeidből, vagy maradj szűz.

A te döntésed..

2017. nov. 8. 15:09
 9/32 A kérdező kommentje:
Úgy bírom ezt mikor őszint merek lenne és betámadnak olyan bunkó emberek, mint az utolsó.
2017. nov. 8. 15:17
 10/32 anonim ***** válasza:

"Úgy bírom ezt mikor őszint merek lenne és betámadnak olyan bunkó emberek, mint az utolsó."

Lehet sok a bunkó, de attól még úgy néz ki, hogy megmaradtál egy 17 éves szintjén.

ahogy az első írta: fejleszd magad.

2017. nov. 8. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!