Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek hogyha sorozatosan a nektek tetsző lányoknak nem kellenétek, csak az olyanoknak, akik nem az esetetek?
#3 Van gerincem pont ezért nem jöttem össze még senkivel. 27 éves vagyok és még nem is csókoloztam. Néha elfog a depresszió emiatt és szenvedek. Nem tudom, hogy sokan pláne férfiak, hogy képesek lefeküdni, járni egy olyan csajjal aki nem tetszik neki. Sokszor tanácsolták ezt nekem, de én nekem undor jön rám ilyenkor, mintsem izgalom. Én már inkább komolyat tervezek akár házasságot is, mintsem taszító nőkkel legyek együtt.
Nekem nem tetszenek a plázanők és nem is értem, mért vannak annyira piedesztálva.
#5 Ha 27 évesen még nem csókolóztál akkor vagy a szöveged nagyon béna, vagy túl introvertált vagy és nem mersz leszólítani lányokat, vagy az önbizalmad a béka segge alatt vagy túl magasan van nálad a léc. És még előfordulhat ezek kombinációja, a lényeg egy: valami nem oké és dolgozni kéne rajta.
Nagyon válogatós vagyok, de így is van olyan akinél randik alkalmával van fizikai vonzalom. Ha nem is elsöprő de minimális vonzalomnál is lehet csók. Lehetetlennek tartom, hogy nem volt ilyen nő akinek te is szimpatikus voltál és ha más nem legalább csók elcsattant volna.
Akkor gerinces szűzként fogsz meghalni...
Az úgy jó lesz?
Nincs jobb a szexnél.
Adj le az igényeidből, vagy maradj szűz.
A te döntésed..
"Úgy bírom ezt mikor őszint merek lenne és betámadnak olyan bunkó emberek, mint az utolsó."
Lehet sok a bunkó, de attól még úgy néz ki, hogy megmaradtál egy 17 éves szintjén.
ahogy az első írta: fejleszd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!