Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek hogyha sorozatosan a nektek tetsző lányoknak nem kellenétek, csak az olyanoknak, akik nem az esetetek?
Te nem őszinte vagy hanem egy idióta.
A te életed úgy b.aszod el ahogy akarod kisköcsög..
Ja igen, mert akik már több felszínes, megalkuvó, kihasználó párkapcsolatban vannak azok biztosan előrébb vannak, mint én ugye?
Honnan veszed azt, hogy én ennyire hátrébb lennék az életben, mikor nem is ismersz engem?
Onnan, hogyha nem csókolóztál még, akkor valószínűleg még nem volt kapcsolatod sem. Tehát nem tudod, milyen egy párkapcsolatban az együttélés, milyen konfliktusok merülnek fel hosszabb távon, hogyan lehet ezeket orvosolni, milyen kompromisszumokat kíván meg tőled a dolog és milyen a szexuális együttlét egy állandó partnerrel. Ezek sajnos ebben a korban a többségnél már kialakultak.
Javaslom mielőtt válaszolnál ereszd picit ki a gőzt, mert mint mondtam én nem bántásból írtam a dolgot, te viszont (pont mint egy gyerek) sértődött, támadó hangnemű választ írtál. Holott segíteni próbáltam.
Nem sértődötten írok csak utálom azt, hogyha valaki nem követ egy bizonyos sémát, akkor az illető biztos selejtes, defektes, tudatlan. Neked hiába lett mittudomén tizenévesen első kapcsolatod és hiába voltál akkor éretlen, tudod olyankor az emberek mind éretlenek csak később változnak. Sokkal másabb vagyok, mint 10 éve, akkor tényleg nagyon éretlen voltam.
A másik nem éltem bunkerben elzárva az emberektől, többször vagyok emberek között voltak szüleim, vannak barátaim van egy igaz jó barátom és működik a kapcsolatunk. Az hiszed, hogy a párkapcsolat más? Azzal van a probléma, hogy külön válasszátok a barátságot a párkapcsolattól, na itt kezdődnek a hibák. Egy párkapcsolat számomra nem csak szexuális életből és párkapcsolati mintákból áll, hanem barátságból is, ahol barátok is vagyunk. Emiatt lennék éretlen? Azok az éretlenek akik a saját önző vágyaik miatt vannak együtt valakivel, akik csak kihasználják a másikat vagy kisajátítják, játszmáznak egymással. Ezek lennének azok a nagy tapasztalatok? A legjobb barátomnak is tinikorában nem volt egy ép kézláb párkapcsolat és mégis együtt vannak, mert szeretik egymást és barátok is. Ennyit a tapasztalatokról!
Én is abban a cipőben járok, amiben a kérdező, 28 évesen még nem volt barátnőm, mondjuk párszor már csókolóztam, de ennyi. Mostanság jövök rá, hogy két férfitípus létezik. Az egyik kinéz magának valakit, és megkapja. Sajnos mi nem ebbe a kategóriába esünk. A másik abból válogat, amit dob a gép. Ha szerencséd van, bejön a csaj, ha nincs, akkor kénytelen vagy kompromisszumot kötni. Azok a lányok, egy kivételével, akik közel engedtek volna magukhoz, vagy csúnyák és kövérek, vagy csak szimplán kövérek voltak. Az az egy, aki meg tökéletes lett volna, nos, az élet közbeszólt, és évekre külföldre kellett mennem. Azóta is bánom. :(
Szóval kezdem elfogadni, hogy ha nem akarok szűzként meghalni, akkor el kell fogadnom, hogy a leendő partnerem finoman fogalmazva sem lesz a zsánerem. De talán szeretni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!