Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit tennétek hogyha sorozat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek hogyha sorozatosan a nektek tetsző lányoknak nem kellenétek, csak az olyanoknak, akik nem az esetetek?

Figyelt kérdés
Ilyenkor megéri kitartóan keresni vagy jobb beérni valakivel?
2017. nov. 8. 14:39
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

#28 Küllemre ahol megvan az összkép. Tetszik az arca, odavagyok a szép szemekért, szájakért, testre ne legyen nagyon zsíros ne legyen sovány, azt szeretem, ha enyhébben telt lehet fogni rajta valamit, nem tetszik, ha kicsi a melle jobban szeretem, ha nagyobb. Szeretem azt is, ha nem sokkal alacsonyabb nálam 184 centi vagyok és jó lenne, ha legalább minimum 170 centi lenne.

Belsőleg az olyan lányok tetszenek, akik kedvesek, nyitottak, lehet velük rendesen beszélgetni. Ne legyen kiskirálynő típus, ami azt jelenti, hogy ne kelljen neki mindenben megfelelnem, ne legyenek elvárás listái, ne legyen vadkapitalista, aki azt mondja, hogy annyit érsz amennyid van. Rendbe legyen az érzelmi intelligenciája, ha elmondom neki, hogy nem volt még batátnőm ne ítélteket gyártson, hanem hallgasson végig. Nekem az is fontos, hogy az ismerkedés elején is beszélgessünk kicsit szomorúbb témákról, mivel ez nekem ad egy bizalmi kapcsot és szerintem jó ezekről beszélgetni, mert így felszabadultabbnak érzem magam. Röviden ennyi jutott eszembe. Tehát csak egy szerető társra vágyok, aki küllemre is vonz.

2018. febr. 11. 18:55
 32/32 anonim ***** válasza:

Isten hozott a való életben.

Járd a saját utadat és inkább xarj a nőkre, a MGTOW legyen veled. :)

Előbb-utóbb minden férfi rá fog jönni erre és a beképzelt, nagyképű nők meg ríhatnak egyedül tovább. :D 38F

2018. febr. 11. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!