Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek hogyha sorozatosan a nektek tetsző lányoknak nem kellenétek, csak az olyanoknak, akik nem az esetetek?
#20 Szerintem nem kéne feladni. Most gondolj bele, összejössz egy olyan lánnyal aki nem a zsánered, ezzel neki is ártanál.
Én gyakran megkapom azt, hogy egy nagyképű paraszt vagyok azért, mert nem adok bárkinek esélyt, de azt ők nem látják, hogy az sokkal aljasabb, hogyha úgymond leadják az igényeket és összejönnek szinte bárkivel, mert nem veszik észre azt, hogy ezzel a másiknak ártanak. Nem is beszélve arról, hogy nem is lesz az egy boldog párkapcsolat, tele is lesznek frusztrációval meg szarrá csalják. Nem jobb az, ha valaki olyannal jön össze akibe megtalálja az örömöt, a vágyat, szenvedélyt és tudja szeretni? Szar érzés, hogy nem találtam még meg és évekkel ezelőtt nem ilyen életet terveztem, de úgy érzem jobb út az, ha nem adjuk fel az elveinket, hanem keressük tovább és küzdünk érte.
"Nem jobb az, ha valaki olyannal jön össze akibe megtalálja az örömöt, a vágyat, szenvedélyt és tudja szeretni?"
Hallod, ilyen nőt tudod ki találhat magának? Csak a legnagyobb csajozógépek, akik azt kapnak meg, akit akarnak. Az elvek szépek és jók, de egy idő után inkább csak frusztrálnak. Mai fejjel már bánom, hogy elhajtottam 1-2 kövér "jelentkezőt", legalább lett volna pár nem magányos estém.
#22 Nem csak a külsőt nézem természetesen, nekem 50-50%ban fontos a külcsin és a belbecs.
#23 Én próbálom pozitívan felfogni ezt mivel nagyon sokat változtam évek során pláne az utolsó 4 év során. Előtte nagyon éretlen voltam és gyerekes, de elkezdtem kulturálódni, művelődni, több minden érdekel az életben, előtte nagyon beszűkölt voltam. Akik itt tanácsolták, hogy fejlesszem magam az a pont állandóan folyamatban van. Remélhetőleg majd te is én is sikerrel fogunk járni a végén csak ne adjuk fel, mert ha sikerül másoknak egy normális párkapcsolatot létesíteniük nekünk miért ne sikerülne.
Ez roppant érdekes.
Ha egy kapcsolat nem komoly. akkor csak felszínes, megalkuvó, vagy kihasználó lehet?
Nagyon sokat kell még tanulnod drága barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!