Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak hogy a legtöbb nő megtalálja a neki tetsző párját a férfitöbblett vagy az hogy egy férfi több nőt akart?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy általában egy nő valahogy mindig megtalálja a neki tetsző párját az hogy 180 centi magas legyen a férfias legyen határozott hegyen magabiztos legyen stb.

Nem tudom ez hogy lehetséges ilyen sok kelendő férfi lenne a férfitöbblet miatt vagy egy férfi több nőt tart egyszerre.....

2017. okt. 24. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Sok ilyen ferfi van, megnyugodhatsz. Es nem, a ferfiak nem “tartanak” tobb not egyszerre, akkor mar valoszinubb, hogy bizonyos kor alatt meg gyakran cserelodnek az emberek baratai / baratnoi.
2017. okt. 24. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs több nő hetero párkapcsolatban mint ahány férfi.

Abban lehet valami hogy a fiatal nőkre több korosztálynyi férfi "vadászik" így lehet egyfajta többlet mégis az ismerősi körömben jellemzően nincsenek hatalmas korkülönbségek ezért nem hiszem hogy ezen múlik.

Szerintem inkább azért van mert a nők általában tudják mit keresnek így meg is találják. Amennyire észrevettem az ismerősi körömben a fiúk egy két paraméter alapján keresnek ami azt jelenti sokan bejönnek nekik de valójában fogalmuk nincs kit is keresnek. Amíg nem tudod kit keresel nem is fogod megtalálni.

2017. okt. 24. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Fiatal korban a folyamatos cserélődésben keresendő a kulcs. 16-25 év között a férfiak 20%-a és a nők 80%-a jön össze egymással. Ezek a férfiak ez idő alatt átlagban összejönnek 20-30 lánnyal, ők mindig találnak párt, a nők pedig 5-6 fiúval, náluk változó, de a nagy részüknek max 1-2 év szünet van két párkapcsolat között. A fiúk maradék 80%-a pedig nem nagyon talál párt ezalatt, max kínkeservesen 1-2 kapcsolat összejön.
2017. okt. 24. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt valaki le tudja fordítani magyarra? Te miről beszélsz? :D
2017. okt. 24. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem unjatok meg naponta kitenni ezt a hulyeseget?
2017. okt. 24. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
A neki tetszőt igen, de azt nem, akivel együtt is tudna lenni hosszabb ideig. Ezért szét is mennek hamar. A legfontosabb még mindig az, hogy a férfi kezdeményezzen, ha nem zavarja az egyenjogúság hiánya :)
2017. okt. 24. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok ellenpéldát ismerek.
2017. okt. 24. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!