Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az itteni hozzászólóknak igazuk lehet hogy mindenkinek más a szép akkor bármilyen külsejű férfi meg fogja találni a neki tetsző társat?
igen, mivel a szépség relatív.
Ne hallgass az ilyen #1es féle nőgyűlölő, pesszimista, kisebbségi komplexusban szenvedő barmokra!
Az #1es féle nőgyűlölő, pesszimista, kisebbségi komplexusban szenvedő baromnak teljesen igazán van abban, hogy nagyon kevés az a nő, akinek a klasszikus férfi-szépségideálttól eltérő izlése lenne, szinte minden nő ugyanarra gerjed: magas, izmos/sportos, jóképű. Ezen belül van, aki mondjuk szökéket keresi, vagy szakálasat, de az alap mindig ugyanaz.
A férfiak izlése ezzel szemben sokkal szerteágazóbb, gyakorlatilag mindenféle nőtípusra van férfi, aki szexuálisan vonzónak tart.
LOL, első :')
Nekem se kék szemem nincs, se szőrtelen felsőtestem, se sötét hajam, mégis bejövök a nőknek :D
Sőt, több nőnek jön be a férfias kicsit szőrös felsőtest, mint a meztelencsiga :D
Igen mert nem csak a szépség számít. Sőt lehet hogy egy nő nem jönne veled össze most, de 2 év múlva te leszel neki az álompasi.
Pl párom nem szereti a világos hajú kék szemű férfiakat. En Meg pont ilyen vagyok, és még se kellett dolgoznom a meghoditasaert csak elmentünk kajálni, strandoltunk egyet, ettünk egy hekket, sétálni is mentünk, azt hopp ugy öltözött hogy kinn volt a fel melle hogz csokoljam már meg. :)
Még jó hogy nagyon nem voltam az esete. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!