Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van nagyobb esélye megtalálnia a neki tetsző párját? Egy 170 centi magas Zac Efron-hoz hasonló testfelépítésű jóképű pasinak vagy egy 185-190 centis tök átlagos kinézetű, vékony, hosszú hajó csajnak (Sharaova-hoz hasonló testalkattal)?
Az a tapasztalatom, hogy az 170+ lányok jóval megengedőbbek, elnézőbbek, sőt emberibbek.
170 vagyok
Én inkább azt tapasztalom hogy a feltétel hogy az adott személynél magasabb legyen a pasi vagy legalább akkora mint a csaj.
Mi egy magasak vagyunk párommal 168 cm :D szóval nem épp óriások. De volt olyan oszt. Társam középiskolában aki 170par centi volt és a párja vagy egy fejjel alacsonyabb. Nála az emo stílus volt a cél nem a magasság.
3-as
Azt mondd el nekem, hogy az <175 miért számít alacsonynak?
Miért nem a <165 az alacsony és az 165-175 az közepes?
Ez már csak azért is jogos, mert a statisztikák szerint az átlagos férfimagasság 175, az átlagos női pedig 165.
A magas nőnek sokkal nagyobb esélye van párt találni, de csak abban az esetben, ha nem várja el, hogy a férfi magasabb legyen nála. Egy férfit sokkal kevésbé izgatja, hogy milyen magas a nő, mint a nőket a férfi magassága.
Amúgy én is azt látom, hogy a nőket az abszolút magasság érdekli és nem a relatív. Persze jönnek mindennel, de valahogy mégis az alacsony lányok 185 centis pasit akarnak, az átlagosak meg 180-at...
Átlagot mondani sajnos nem tudok, csak személyes tapasztalatot, illetve a három hozzám legközelebb álló ember véleményét.
Édesanyám 180 centi magas, - apa szintén, mondjuk ő most kezd összemenni - én 158 vagyok. :D ( Ne kérdezd, hogyan, így alakult. ) Anyu folyton szenvedett, hogy csak a nála alacsonyabbaknak jön be, és képtelen magasságban hozzáillő párt találnia, engem meg mindig piszkált, hogy miért a 192, 187, 184 centis fiúk tetszenek, miért velük vagyok együtt, a "magamfajta törpék" szedték el anno előle is a magas fiúkat. :D Valahogy biológiailag így volt beállítva a dolog, imádták, hogy ilyen pici vagyok, én meg szerettem hozzájuk bújni. ( Mondjuk a 192 már tényleg nagyon nagy volt. :D ) Abban a hitben éltem, hogy nekem csak a magas, kicsit vékonyabb fiúk jönnek be, aztán jött az életembe egy olyan srác, hogy hűha, hát persze, hogy letojtam, hogy milyen magas. Mondjuk vele sosem jöttünk össze, mindegy:D Ő elindított egy hullámot, kavartam egy szintén 172-3 centis fiúval, és ugyanolyan szexi volt, és férfias, mint egy magas.
A mostani barátom meg 168 centi, tehát kifejezetten alacsony. És tudjátok mit? Vele a legjobb. Egyébként őt kifejezetten zavarná, ha egymagas lennék vele, vagy akár egy centivel is magasabb.
A legjobb barátnőm 164 cm, átlagos magasságú, ő is úgy volt vele, hogy amúgy a minimum a 15 centi, meg ő szereti, ha egy srác nagyobb darab. De aztán volt már arra is példa, hogy olyan tetszett meg neki, aki "csak" 178 centi volt. Hát ennyit erről. :D
+1
Egy barátnőm 173 centi magas, a barátja szintén, de volt már dolga 170 centis fiúval is. Nem az zavarta, hogy átlagmagasság alatt van, hanem alapvetően a magasságkülönbség (is).
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!