Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt ugyebár tudjuk, hogy alapjáraton a nők teljesen érzéketlenek a nekik nem tetsző, számukra "furcsa" férfiak iránt, előfordul néha, hogy sajnálnak valakit mégis?
Figyelt kérdés
Van empátia a nőkben a magányos farkas tipusú férfiak iránt, átérzik, milyen rossz lehet nekik a magány, vagy minden nő közömbös teljesen a nehéz sorsú emberek irányába? Sajnos ideáig csak olyan nőkkel találkoztam, akik azt vallották, mindenki maga tehet a sorsáról... Létezik olyan nő, aki nem ezt a demagógiát vallja?2017. márc. 28. 20:14
1/29 anonim válasza:
Létezik, de attól, hogy megsajnálom az illetőt, még nem fogok vele lefeküdni.
2/29 anonim válasza:
A nők alapjáraton nem igazán tudják ezt átérezni mert valljuk be, elég kevés olyan nő van aki úgy sikertelen a férfiaknál, hogy közben folyamatosan próbálkozik.
3/29 anonim válasza:
Az miért jó, ha sajnálnak a nők? Szánalomból együtt lenni bárkivel nagyon gáz és szerintem ezzel kapcsolatban nem is támaszhat senki erkölcsi igényt.
4/29 anonim válasza:
Ez nem demagogia, hanem ez az igazsag. En leszarom mellesleg, kinek milyen rossz, semmi kozom az o bajaikhoz.
5/29 Mi közöd Tőle válasza:
Igazából tényleg mindenki a saját sorsa kovácsa. Akár sajnálnak téged akár nem, neked nem lesz jobb. Sőt, a sajnálat még ront is a helyzeteden igazából.
6/29 anonim válasza:
Sajnálni bárkit lehet. De te sem feküdnél le a 200 kilós Mancikával sajnálatból.
Nem is értem, miért várod el, hogy a nők sajnáljanak. Férfiak miért ne? És miért kéne idegeneket sajnálgatni? Soha életemben nem akartam, hogy sajnáljanak. Nekem az szánalmas érzés lenne.
7/29 anonim válasza:
A magányos farkasok (farkatlanok!!!) maguk választják ezt a szerepet. Miért kellene ebben zavarni öket????????
8/29 A legrosszabb válasza:
Magasról tesznek rá, amikor népszerű_srác_1, népszerű_srác_2 és népszerű_srác_3 csapja nekik a szelet, illetve folyton bókkal vannak elhalmozva minden irányból. Majd pont egy csendes, higgadt, feltűnési viszketegségben nem szenvedő, szürke srácra kapják fel a fejüket, mi? Haha!
9/29 anonim válasza:
Le lettem pontozva, mert nem fekszek le sajnálni való pasival?
Az kemény! :D
10/29 anonim válasza:
Miért, szerinted ki más tehet a sorsodról, az életedről, ha nem te magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!