Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt ugyebár tudjuk, hogy alapjáraton a nők teljesen érzéketlenek a nekik nem tetsző, számukra "furcsa" férfiak iránt, előfordul néha, hogy sajnálnak valakit mégis?

Figyelt kérdés
Van empátia a nőkben a magányos farkas tipusú férfiak iránt, átérzik, milyen rossz lehet nekik a magány, vagy minden nő közömbös teljesen a nehéz sorsú emberek irányába? Sajnos ideáig csak olyan nőkkel találkoztam, akik azt vallották, mindenki maga tehet a sorsáról... Létezik olyan nő, aki nem ezt a demagógiát vallja?

2017. márc. 28. 20:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
37%

Azért azt ne feledjük, hogy nem feltétlen csak, jelzem, nem csak ő tehet erről

-Rossz családi háttér

-Iskolai inzultálások

-Nem megnyerő külső, kisugárzás

-Negatív testi adottságok

-Mindebből kifolyólag, egy szerény, szürke, visszafogott személyiség, akibe jó belerúgni.

Rám ezek jellemzőek, kivéve a család, az jó. Hát már változtam, de még nem az igazi a helyzet, de határozottan jobb.

2017. márc. 28. 20:53
 12/29 anonim ***** válasza:
90%

Én sajnállak.

Látod, sokat érsz vele. :)

2017. márc. 28. 20:58
 13/29 anonim ***** válasza:
27%

Látom, rendesen összegyűltek itt a rosszindulatú prolik! :)

Kérdezőnek üzenem: Ne általánosíts, nem minden nő nézi le a furcsa férfiakat, bár sajnos sokan tényleg igen, de ezért nem helyes az összes nőt elítélni.

Legtöbb válaszoló: Ti tényleg büszkék vagytok arra, hogy nem sajnáljátok? Az szép! Mert bár igaz, hogy tényleg nem érne vele semmit, viszont az, hogy leszarjátok, milyen rossz érzés valakinek, akit visszautasítottatok, az inkább titeket minősít. Félreértés ne essék, nem várnám el senkitől (se nőtől, se férfitól), hogy olyannal feküdjön le, aki nem tetszik neki. Az viszont szerintem elvárható lenne egy civilizált, humánus embertől, hogy pl. normálisan, udvariasan utasítsa vissza a másikat, és ne úgy álljon hozzá, hogy "leszarom, mennyire fáj neki".

2017. márc. 28. 21:09
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Nőként engem egyetlen férfi érdekel, a többiekkel ha úgy tetszik érzéketlen vagyok. Emberileg persze együttérzek azokkal, akik közelebb állnak hozzám, rokon, barát stb. De hadd ne vegyem már magamra minden vadidegen nyomorát.
2017. márc. 28. 21:37
 15/29 anonim ***** válasza:
80%

Ilyen nőt nem fogsz találni, aki csak azért ad esélyt neked mert magányos farkas vagy és senki másnak nem kellesz. Nem vagyunk mi szeretetszolgálat, hogy a sajnálatra méltó pasik kedvére tegyünk.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, a közeli baráti körömben vannak ilyen magányosabb pasik, akik hosszabb ideje egyedül vannak. Őket picit sajnálom, próbálok tanácsokat adni nekik, elmegyek velük ide-oda stb. De egy vadidegent aki bepróbálkozik, nem fogok sajnálgatni mivel tényleg semmi közöm hozzá.

2017. márc. 28. 21:38
 16/29 anonim ***** válasza:
84%
Én két férfit akartam megmenteni életemben. Én nyomorodtam meg benne, és engem senki nem akart se megmenteni, se sajnálni. Mégse vinnyogtam rajta, hanem összeszedtem magam, és megtaláltam azt, aki úgy értékel és szeret, ahogy vagyok. Senki nem fog megmenteni, ne is várd. Csak magadon tudsz dolgozni.
2017. márc. 28. 21:42
 17/29 anonim ***** válasza:
84%

Mintha a férfiak foglalkoznának kevésbé szép, önbizalom hiányos lányokkal. Még csak nőnek sem tekintik őket sem ebben sem az ugyanilyen millió kérdésben. Ezekben a kérdésekben a nők alatt mindig a "szép nők" - et kell érteni. Mint mikor egy szórakozóhelyen a nőknek ingyenes a belépés. Akkor is látszik mindenkin, ha oda megy egy csúnya vagy kövér lány, hogy "hát nem rád gondoltunk, de most már mindegy, menjél be".

Nem szoktam válaszolni ilyen kérdésekre, mert süt belőlük a gyűlölet a széptestű, szépen sminkelt, nagy önbizalmú nők iránt, akik tapintatlanok voltak a kérdezővel, de ugyanaz a kérdező nem csak hogy ugyanilyen tapintatlan de még csak nőként sem gondol a vele hasonló tulajdonságokkal rendelkező lányokra.

Unalmas.

Irritáló.

2017. márc. 29. 06:00
 18/29 anonim ***** válasza:
85%
Én fiatalon is még a huszas éveim nagy részében is szűz voltam, lányként, mert nem kellettem senkinek komoly kapcsolatra. Mégsem sajnáltattam magam soha. Most sem vagyok egy szépség, és egy hosszú házasság után megint egyedül vagyok. Most sem sajnáltatom magam. Sőt, nagyon meglepődnék ha valaki sajnálna. Nem születtem bombázónak, ez igaz. De ezért felesleges sajnálni. Én irányítom az életemet. A lehetőségeim adottak, de hogy mit hozok ki belőle, az rajtam áll. Persze engem mint nőt azért nem sajnálnának az ilyen férfiak mint te is vagy, mert én nem jönnék össze egy lúzerrel akkor sem ha nem jut más, inkább vagyok egyedül. Na, ezt nem tudják nekem megbocsátani. Hogy nem kell a kósza numera és nem fogok szerelem nélküli kapcsolatban tengődni. Nem sajnálnak engem és én sem sajnálom őket. :-)
2017. márc. 29. 06:03
 19/29 anonim ***** válasza:
72%
Miért lennék együtt bárkivel is szimplán sajnálatbol? Felejtös...
2017. márc. 29. 10:45
 20/29 anonim ***** válasza:
89%
Én nagyon sokáig sajnáltam ezeket a férfiakat, de rengeteg rosszindulatot kaptam tőlük, állandó szófordulatuk a "ti nők", meg a "nektek könnyű". Akárhányszor elmeséltem nekik az én történetemet, hogy egy kis erőt adjak nekik mindig rákontráztak mint a piaci kofa, hogy "ááá, az semmi!". A másik típus aki annak ellenére bepróbálkozott nálam, hogy világosan közöltem vele van barátom, az egyik ilyen szerencsétlen ráadásul a barátom orra előtt tette nekem a szépet! Lassacskán minden jóindulatot kiöltek belőlem ezek a férfiak, úgyhogy már csak távolról sajnálom őket, vagyis inkább csak szánom, személyesen nem vigasztalok senkit.
2017. márc. 29. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!