Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok őszintén, nálatok is előfordul hogy csak azért nem tetszik egy férfi mert túl jól néz ki és "Out of your league" kategóriának tartjátok?
Ha helyes, akkor tetszik, megállapítom magamban, hogy hú, de esztétikus/helyes/ férfias, de nem kezdenék ilyennel, mert:
-van önkritikám
-az ilyen férfiakra mindig másznak a nők és nem kell nekem ilyen nyűg
-attól, hogy valaki szép kívülről, egy hosszú távú kapcsolatban, ahol megszűnik az újdonság érzése, semmivel sem tud többet nyújtani, mint egy átlagosabb kinézetű férfi
22/L
nekem tetszett most egy ilyen srác.
de mindig arra gondolok hogy én neki tuti nem, égő lenne ha bármit is csinálnék, szóval még a leghalványabb jelét sem adom (neki) hogy tetszik nekem.
A tipikus "szép" fiúk esetén én is látom hogy szépek, de nálam esélytelenek. Nem csak azért mert nem egy liga, hanem mert általában hatalmas egoizmus, nyáladzó rajongótábor is jár hozzájuk. Nekem erre nincs szükségem. Mondjuk mivel én sem vagyok szépségkirálynő vagy mert állandóan kapcsolatban vagyok még sosem próbálkozott nálam ilyen.
Nekem az átlagos pasik az ideálom, de ők is olyan ritkák már mint a fehér holló.
Nem arról van szó, h nem tetszikk, csak tudom, hogy kellemetlenül érintene, ha összejönnénk, egyszerűen tényleg nem az én szintem. Volt ilyen srác, nem mertem magam beleélni, inkább nyomtam a piros lámpát, kapcsolt, lekopott és végül összeszedett egy nálam jobb nőt, jó páros, szerintem sokáig együtt is lesznek.
Nem tudnám egyébként megmagyarázni, egyszerűen kisebbrendűségérzésem lenne folyamatosan mellette. Azt érezném, h folyton tepernem kéne, h ne legyen gáz, h velem van. Erre nincs szükségem.
Nekem ez olyan, nagyon leegyszerűsítve és képletesen a dolog, mintha kanalat kéne választanom. Hogy mivel is egyem a levesem, mondjuk a következő 10 évben. Kanálból van sokféle kialakítás, anyagában is, díszítésében is. Első körben megállapítja, az ember, hogy ez mondjuk egy fém kanál, szép virágmintás az vége, jó mély a feje, tehát több leves tudsz vele felvenni. Persze az ember szeme megakad az extrém darabokon, csábító az aranykanál, szép míves, motívumos... de hétköznapi használatra nem biztos, hogy jó választás. Lehet, hogy nem kényelmes az embernek a szájába venni, nagyon éles a pereme és vágja az ember száját.
Férfiban is ez van. Nem a legszebb a legjobb választás (vagy nem feltétlen) még egy csomó más dolognak kell passzolnia ahhoz, hogy ez egy működőképes hozzútávú dolog legyen.
Ha szép egy férfi tetszik, de ha nem szép viszont van értékelhető része akkor is tetszik. De ebből nem következik automatikusan, hogy jó lenne párkapcsolatra is (velem).
Illetve vannak olyan férfiak is akik ideálnak számítanak, de nekem olyan mint egy dávidszobor. Látom a szépségét, de nem tud semmi szimpátiát kicsikarni belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!