Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek értéktelenebbek az internet segítségével létrejött párkapcsolatok, illetve emiatt alapjáraton az összes kapcsolat?
Én ezt férfiként kérdezem, mert én most belegondolhat. Tegyük fel én nő lennék, és azt látnám, hogy regisztrálok, és kapok azonnal egy-két óra alatt 20 ajánlatot, és egy hónap alatt letolhatok annyi randit amennyi csak jól esik!
Nem félnék soha a magánytól, nem érezném szükségét ha bármi probléma van a kapcsolattal, hogy küzdjek érte, mert ott van még a másik 100+1 lehetőség... Szerelem, szerelem értem én... De nem mindenáron...
Én a barátnőmmel úgy ismerkedtem meg, hogy kb 3/4 éve regisztrált az oldalra és én voltam az első akivel találkozott, összejöttünk. De nem is használta túl aktívan előtte. Ez is egy kivétel, meg ugye nem mindegy melyik oldalra regisztrál az ember...
Nincs okom az aggodalomra, nem innen ered a kérdés. De úgy érzem, ha ő akarná jövőhónapban már más férfival lehetne, és leszervezhetne addig annyi randit amennyit csak akar...
Ez fordítva azért nem mondható el, és ez csak maga az internet rész... Impulzusok érhetik még baráti társaság által, munkahelyen stb...
Olyan érzésem van most így a 21. században, mintha egy átlagos nőnek egy csettintésbe telne új párt találni akit tud is szeretni. Fordítva pedig egy sokkal összetettebb és nehezebb dolog
Nem.
Ha nem itt ismerkedtetek volna meg akkor talán nem lenne ugyanígy lehetősége mást találni? Totál logikátlan az egész. Ráadásul kishitű, bizalmatlan és komplexusos vagy.
Szerintem meg teljesen jól jellemzi a sok kis ku*vát, a twoo a badoo a tinder és még sorolhatnám oldalon.
Szerencsére mi nem ezeken ismerkedtünk meg, és kb csoda egyáltalán egy ilyen lányt az interneten meglelni, a sok hülye liba között...
Szóval szerencsésnek mondhatom magam, de a véleményem változatlan
"Nem félnék soha a magánytól, nem érezném szükségét ha bármi probléma van a kapcsolattal, hogy küzdjek érte"
A helyzet az, hogy a legtöbb pasi a társkeresőkön igazából csak szórakozni akarsz. Rettentő kevés, aki komoly kapcsolatot keres. Persze, alkalmi randikat könnyű összehozni, de az alanyok 10%, és akkor túl is becsültem, alkalmas csak normális kapcsolatra. És akkor ebből a 10%-ból kell kiválasztani azt, ahol kölcsönösen van valami szikra.
Nem értéktelenebbek. Én is az interneten ismertem meg a barátom, és évek óta együtt vagyunk már.
Bízz meg jobban a barátnődben... Ha szeret, akkor mindegy, hogy milyen "impulzus" érti, és hol.
Nekem is az lett az első barátom, aki itt először rám írt. :)
Évekkel ezelőtt. Azóta nem vagyunk már együtt, de valahogy nincs kedvem még egy ilyen ismerkedéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!