Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 évesen még nem volt barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen még nem volt barátnőm. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Aránylag jól nézek ki, rendszeresen edzek, sokat járok szórakozni és sok ember szerint jó humorom van. Ennek ellenére még nem sikerült egy barátnőre szert tennem. Volt részem kalandozásokban, de semmi komoly nem alakult ki. Nincs túl sok önbizalmam. Ez talán abból ered, hogy iskolában volt hogy csúfoltak/megaláztak, amiért más voltam. Nem olyan jók a szociális készségeim, nehezen tudok kommunikálni az emberekkel és gyakran zavarba jövök, főleg ha nem ismerem őket annyira. Kb 20 éves korom előtt nem jártam szórakozni, eléggé zárkózott voltam és ezt nagyon bánom. Most már sokkal jobb, van egy jó munkám, vannak barátaim, de még mindig nem tudom olyan jól kifejezni magam. Szeretnék nyitottabb lenni az emberekkel, de valamiért ez nem mindig megy. Gondolom emiatt van, hogy nem nagyon érdeklem a nőket. Szerintetek min kéne változtatnom?

2016. jan. 16. 16:08
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
7%
Azt csinálod rosszul, hogy elhiszed, hogy ezek a fontos dolgok: "Aránylag jól nézek ki, rendszeresen edzek, sokat járok szórakozni és sok ember szerint jó humorom van. "
2016. jan. 16. 16:09
 2/51 anonim ***** válasza:
24%

Ne csak a külsőségekkel foglalkozz, ha belül üres vagy és rohadsz, a kutya se fog veled hosszabb távra tervezni.

Vannak önfejlesztő könyvek, olvasd azokat.

Ha nincs önbizalmad és csak egy félős nyuszi vagy, ne várd akkor a csodát.

2016. jan. 16. 16:11
 3/51 A kérdező kommentje:
köszi, nem vagyok rohadt...Csak túl kevés ismeri meg az igazi énem, mert úgy érzem sokszor esélyt sem adnak.
2016. jan. 16. 16:12
 4/51 anonim ***** válasza:
28%
😇Hát nem jöhet össze minden
2016. jan. 16. 16:14
 5/51 anonim ***** válasza:
0%
4-es jól írja :)
2016. jan. 16. 16:16
 6/51 A kérdező kommentje:
Ebben mi volt a jó??
2016. jan. 16. 16:20
 7/51 anonim ***** válasza:
Nezz meg a kornyezetedben barkit akinek van parja, hasonlitsd ossze a lehetseges kulonbsegeket.
2016. jan. 16. 16:28
 8/51 A kérdező kommentje:
Ezt is próbáltam, de nem tudtam rájönni miben másak, mint én.
2016. jan. 16. 16:29
 9/51 anonim ***** válasza:
18%
Mert csak szerinted nézel ki jól.
2016. jan. 16. 16:35
 10/51 A kérdező kommentje:
Nem, sok lány mondta, hogy jóképű vagyok.
2016. jan. 16. 16:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!