Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen még nem volt barátnőm. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Aránylag jól nézek ki, rendszeresen edzek, sokat járok szórakozni és sok ember szerint jó humorom van. Ennek ellenére még nem sikerült egy barátnőre szert tennem. Volt részem kalandozásokban, de semmi komoly nem alakult ki. Nincs túl sok önbizalmam. Ez talán abból ered, hogy iskolában volt hogy csúfoltak/megaláztak, amiért más voltam. Nem olyan jók a szociális készségeim, nehezen tudok kommunikálni az emberekkel és gyakran zavarba jövök, főleg ha nem ismerem őket annyira. Kb 20 éves korom előtt nem jártam szórakozni, eléggé zárkózott voltam és ezt nagyon bánom. Most már sokkal jobb, van egy jó munkám, vannak barátaim, de még mindig nem tudom olyan jól kifejezni magam. Szeretnék nyitottabb lenni az emberekkel, de valamiért ez nem mindig megy. Gondolom emiatt van, hogy nem nagyon érdeklem a nőket. Szerintetek min kéne változtatnom?
Ja, az voltam, akinek a hozzászólására reflektáltál!
2016. jan. 25. 22:41
33/51 A kérdező kommentje:
28-as: "...halkan megfigyelő, időként egy poént belöksz?"
Pontosan ez vagyok.
2016. jan. 26. 14:13
34/51 anonim válasza:
de hát az nem baj, ha ilyen vagy! :)
Vannak nekem is olyan ismerőseim, akik nem nagyon beszélnek, de ha igen, akkor nagyot szól:D
A lényeg a lényeg, amit akkor is megírtam, nekünk nőknek a határozottság kell! :) A pártalálás nem egy egyszerű dolog és nagyban befolyásolja mindkét fél igényszintjét. Én pl nem jövök össze olyan sráccal, aki egy kicsit is buta. 21 éves vagyok, volt pár futó régebben, egyetlen komoly párkapcsolatom volt. Azóta senki. Mik az elvárásaid egy nővel szemben?
(28-as voltam)
2016. jan. 26. 15:50
35/51 anonim válasza:
Én 29 vagyok, nekem sem volt senkim. Nálam szerintem a szerencsétlen kinézet, arcberendezés, ilyesmik a dolog döntő része. Nem egyszer megkaptam nőtől, hogy "jól csinálod", jól ismerkedem. Nem voltam túl nyomulós, de azért érzékeltetem, hogy érdekel a nő. Egyszerűen "nem jössz be" a vége. Onnan gondolom, hogy külsőség is lehet, mert sokszor megkaptam már, hogy csúnya vagyok. Külföldi lányok csoportját is hallottam már amint nevetgélve "uhh ugly, ugly" meg hasonlókat félhangosan mondanak amikor elhaladok mellettük. Nem sejtvén, hogy egyetemet végzett emberként talán még egy magyar is konyíthat ennyit az angolhoz. Rosszul esnek ezek a dolgok. A kitartással nem lehet probléma, volt olyan hölgy, akire szó szerint több évet áldoztam, eredménytelenül.
2016. febr. 14. 18:53
36/51 A kérdező kommentje:
28as: Bocsi, most láttam csak hogy írtál. Buta lánnyal én se jönnék össze :D Komoly, hosszútávú kapcsolatot szeretnék egy olyan nővel, akivel hasonlóan gondolkodunk, megértjük egymást, meg tudjuk beszélni egymással a gondjainkat. Nincs túl sok elvárásom, csak a minimum.
2016. febr. 14. 19:05
37/51 anonim válasza:
A leírásban eléggé magamra találtam, én is 23 vagyok, csak lány, azzal a különbséggel, hogy én már lemondtam a szórakozóhelyekről is, mert ahogy írtad, társaságban senki nem közelít senki felé, azt meg még cikibbnek tartom, hogy a lány menjen oda a fiúhoz ha a barátaival van. Az utcán, boltban én sem láttam még, hogy valaki ismerkedett volna. A munkahelyemen is csak a flörtig jutottam és kezdem azt hinni, hogy a aki ér valamit, az már foglalt, a többi meg csak futó kapcsolatot keres.
2016. febr. 14. 19:57
38/51 anonim válasza:
De fura milyen hasznavehetetlen tanácsokat kaptál. Mit csinálsz rosszul? Ezt egyedül te tudhatod. A személyiségfejlesztés es a pua szerintem is legyen benne a listádba. Az egyik magyar puat oktató srác ajánlott egy könyvet ami a legjobb a szemelyisegfejlesztesben Dale carnegie: Hogyan szerezzünk barátokat. Messze a legjobb könyv a témában. Ajánlom elolvasni. a másik ami szinten kötelező, Brian tracey főnix szeminárium az önfejlesztés alfaja es omegája. Fent van youtubeon magyarul 8 részes.
A puaban nagyon sok irányzat van, tájékozódj mielőtt valaki olyan hoz mész aki csak lehúz pénzzel. Nem is tudok ajanlani senkit mert ahány ember annyiféle problema, es lehet az egyik előadó pont tudja mi a baj veled, a másik lehet kiváló, lila gőze sincs miert nem működik nálad amit o tanít. Nekem magyarba weiszt Ádám az aki hiteles es jo tanár. Viszont hozza hónapokat kell várni, annyi ügyfele van, es nem olcsó. Külföldiek közül adam lyon akit a legjobbnak tartok. De ez is olyan, hogy hozzam az o oktatási stílusa ami passzol az en személyiségemhez. Mindkét. Sráctol vannak fenn videók YouTube-on.
S baromsag, a külső az egyik legfontosabb, szoval igen menj edzeni, figyelj oda hogyan oltozkodsz, merj megszólítani akar idegen noket random szituációkban.
2016. ápr. 8. 11:38
39/51 anonim válasza:
Én azt nem értem miért kell ennyire görcsösen barátnőt talalnod? Nincs hát akkor nincs, majd lesz... Nekem sincs de annyira nem is hiányzik, ha majd úgy alakul és akarom akkor igyekszem. Pedig lennének lehetőségeim, de enélkül is remekül élek
2016. ápr. 8. 13:08
40/51 A kérdező kommentje:
Nem kell görcsösen. Nem állnék le akárkivel csak azért hogy legyen, de eddig 23 évet úgy éltem le hogy nem volt és már hiányzik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!