Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 évesen még nem volt barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen még nem volt barátnőm. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Aránylag jól nézek ki, rendszeresen edzek, sokat járok szórakozni és sok ember szerint jó humorom van. Ennek ellenére még nem sikerült egy barátnőre szert tennem. Volt részem kalandozásokban, de semmi komoly nem alakult ki. Nincs túl sok önbizalmam. Ez talán abból ered, hogy iskolában volt hogy csúfoltak/megaláztak, amiért más voltam. Nem olyan jók a szociális készségeim, nehezen tudok kommunikálni az emberekkel és gyakran zavarba jövök, főleg ha nem ismerem őket annyira. Kb 20 éves korom előtt nem jártam szórakozni, eléggé zárkózott voltam és ezt nagyon bánom. Most már sokkal jobb, van egy jó munkám, vannak barátaim, de még mindig nem tudom olyan jól kifejezni magam. Szeretnék nyitottabb lenni az emberekkel, de valamiért ez nem mindig megy. Gondolom emiatt van, hogy nem nagyon érdeklem a nőket. Szerintetek min kéne változtatnom?

2016. jan. 16. 16:08
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű az élet ugye? :D Én is hasonló cipőben járok. Kíváncsi vagyok mit írnak még a bölcsebbek.
2016. jan. 16. 17:31
 22/51 anonim ***** válasza:
67%

"...a gyakorlatban még soha nem láttam ilyet pl. buszon vagy az utcán. Elég furcsa helyzet lenne legtöbb esetben."

Volt egy nőcsábász haverom, egy másik haverom pedig egyszer megkérdezte tőle, hogy gyakori-e, hogy srácok hazavisznek egy csajt szórakozóhelyről. A válasza: "nem, de te attól még megteheted".

2016. jan. 16. 17:34
 23/51 anonim ***** válasza:
Mert ronda vagy, csak azt hiszed, hogy jóképű vagy. A sunák meg nem akartak megbántani.
2016. jan. 16. 19:12
 24/51 anonim ***** válasza:
Én tök ugyanez vagyok csak 3 évvel fiatalabban.. De ahogy most kinéz a helyzetem valószínűleg 3 év múlva is ugyanitt leszek nő ügyben
2016. jan. 16. 21:17
 25/51 anonim ***** válasza:
87%

próbálkozz, ismerkedj, szerezz az ismerkedésben tapasztalatokat, és egyre jobban fog menni, a zavar is elmúlik egy idő után.

Nem szabad gyorsan feladni, a legtöbb mai pasiból a kitartás nagyon hiányzik :S

28N

2016. jan. 17. 10:38
 26/51 anonim ***** válasza:
22%

"a legtöbb mai pasiból a kitartás nagyon hiányzik"

Ebből az életképtelenből meg az agysejtek!

2016. jan. 17. 11:06
 27/51 anonim ***** válasza:
67%
Jöhetnek a negatívok de ez szívből jön: Azért hiányzik a mai férfiakból a kitartás és önbizalom mert a legtöbb nő olyan magasra teszi a mércét amit lehetetlen elérni. Majd mikor ki élte magát huszonéves kora végére gyorsan megállapodik valakiben. Tisztelet a kivételnek persze.Mielőtt a kivételek halmazába sorolnád magad, gondolkodj el milyen pasit szerettél idáig, milyen volt a személyisége és a stílusa.
2016. jan. 25. 20:57
 28/51 anonim ***** válasza:
48%

A nőknek határozottság kell és jó kiállás.

baráti társaságban mennyire állsz a középpontban? Mennyi "irányítod" te a témát? Vagy az a halkan megfigyelő, időként egy poént belöksz?

2016. jan. 25. 21:03
 29/51 anonim ***** válasza:
Randin olyat kell tenni, amit senki más nem tenne, mert ettől leszel izgalmas. Tök jól el lehet csevegni arról, hogy kinek mi a hobbija, meg a kedvenc kisállata, de mindig kell valami olyat tenni, amire azt mondja a nő magában, hogy: "Ez igen, ilyet még nem láttam és mástól valószínűleg nem is fogok!" Ekkor nyertél. Szóval jó ötletek kellenek és tökösség a megvalósításukhoz.
2016. jan. 25. 21:30
 30/51 anonim ***** válasza:
83%
Menjetek el a nővel a tengerpartra,sétálj oda egy ismeretlenhez,majd lődd le. Az biztos felejthetetlen lesz számára :D
2016. jan. 25. 22:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!