Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen még nem volt barátnőm. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Aránylag jól nézek ki, rendszeresen edzek, sokat járok szórakozni és sok ember szerint jó humorom van. Ennek ellenére még nem sikerült egy barátnőre szert tennem. Volt részem kalandozásokban, de semmi komoly nem alakult ki. Nincs túl sok önbizalmam. Ez talán abból ered, hogy iskolában volt hogy csúfoltak/megaláztak, amiért más voltam. Nem olyan jók a szociális készségeim, nehezen tudok kommunikálni az emberekkel és gyakran zavarba jövök, főleg ha nem ismerem őket annyira. Kb 20 éves korom előtt nem jártam szórakozni, eléggé zárkózott voltam és ezt nagyon bánom. Most már sokkal jobb, van egy jó munkám, vannak barátaim, de még mindig nem tudom olyan jól kifejezni magam. Szeretnék nyitottabb lenni az emberekkel, de valamiért ez nem mindig megy. Gondolom emiatt van, hogy nem nagyon érdeklem a nőket. Szerintetek min kéne változtatnom?2016. jan. 16. 16:08
42/51 anonim válasza:
Ronda vagy, én is az vagyok, de egy pár ronda lány még így is nyomult rám már, pedig én se vagyok valami jó beszélő idegen társaságban. Ha helyes lennél tényleg, akkor a jó nők is nyomulnának rád, azt észrevennéd, neked semmit se kéne tenni, csak válogatni.
44/51 A kérdező kommentje:
Hát kiköltöztem Londonba és itt minden más. Elkezdtem ismerkedni és 4 hónap után lett egy barátnőm akivel lassan fél éve együtt vagyunk :)
Ezek szerint csak a környezet volt rossz amiben otthon éltem
2019. aug. 17. 15:51
45/51 anonim válasza:
légzést próbálj meg óránként levegőt venni
46/51 anonim válasza:
semmit ne csinálsz rosszul, csak ronda vagy vagy csóró, esetleg mindkettő
47/51 anonim válasza:
Nekem sem volt még akkor. Ne csinálj semmit, várj. Minden idő kérdése... Nekem is 26 évesen lett először párom. 28/L
48/51 A kérdező kommentje:
Ha vártam volna soha nem változott volna semmi. Ez a lehető legrosszabb tanács már bocsi :D Lányoknál lehet működik mert legtöbb esetben a férfi kezdeményez, de férfiként ez nem válik be, vagyis ha csak a szerencsére támaszkodnék akkor nem lenne semmi
2019. nov. 10. 09:46
49/51 anonim válasza:
Akkor meg szedd össze minden önbizalmadat és kezdeményezz! Írj vagy keress kontaktust azzal a lánnyal, aki megtetszett! De ha ilyen önbizalomhiányos maradsz, a korábbi sérelmek miatt, akkor tényleg nem lesz senkid.
50/51 A kérdező kommentje:
Ez egy 3 éves kérdés, azóta volt már pár barátnőm, de hidd el hogy ha vártam volna ugyanott tartanék :)
2019. nov. 10. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!