Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog hogy egy ilyen jó és rossz tulajdonságokkal rendelkező férfi már 3 hónapja szingli? Vagy én csinálok valamit rosszul?
Ilyennek látod Te magad. És Mások hogy látnak téged?
A legtöbb embernek a kisugárzásával van a gond, de ha mégsem, akkor megszólal, mond két mondatot és agyonvágja az egészet. Szerintem a túlzott magabiztosság is lehet rossz, ahogy a félénk, férfiatlan megjelenés is (ami nem testalkat kérdése, hanem viselkedésé). Kicsit nézz rá magadra kívülről, más szemén keresztül!
Ha az a célod, hogy mielőbb legyen valakid, akkor az kapcsolatfüggőség. Ezt pedig a potenciális partnerek érzik és menekülőre fogják.
Én olyan férfit kerestem, akinek nem az a lényeg, hogy mielőbb legyen valakije, hanem az számított, hogy a lehető leginkább hozzá illő társra leljen, mindegy, mennyi időbe telik. Én ugyanis nem szerettem volna "bárki" lenni a páromnak, arra vágytam, hogy a világ összes nője közül PONT engem akarjon. És én is így álltam hozzá. Nem tökéleteset kerestem, hanem olyat, akivel maximálisan azonos hullámhosszon vagyunk, akinek a hibáit is el tudom fogadni.
Fél évig ismerkedtem, több tucat randin voltam túl, de nem jött a "húha"-érzés, hogy én ezt akarom... kompromisszumokat kötni pedig nem akartam, inkább kivártam. Aztán jött a párom, és nála megvolt ez az érzés, ráadásul kölcsönösen.
Olyanokkal, akiknél azt éreztem, hogy minél gyorsabban túl akarnak lenni a párkeresésen, és az első olyan nőnél megállapodnának, aki egy kicsit is megfelel az igényeiknek, én nem is találkoztam. Ők ugyanis nem ENGEM kerestek, hanem belém látták az ideáljukat, anélkül, hogy megismertek volna. Van már némi tapasztalatom az ilyen kapcsolatokkal, és nem vágyom rá...
Az a nem normális, ha nem tudod, milyen egyedül lenni és nem vagy képes egyedül lenni.
Ez szükséges ahhoz, hogy jó szerelmi partner legyél, tanuld meg!
egy 6 éves kapcsolat után 2 héttel már gond nélkül összejönnél mással, ez minden csak nem normális.
Férfiként mondom, egy ilyentől a nők többsége menekülne
Nőként mondhatom, h ha így állna hozzám egy randin egy ffi, hogy legyen már valakim, mindegy, h ki, csak legyen végre menekülnék. Nem bárki v akárki akarok lenni, hanem én akarok lenni majd a valaki.
Mellesleg elég ellentmondásos a kérdés után megfogalmazott részletes leírás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!