Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves vagyok és még nem volt barátnőm. Mit válaszoljak ha a kapcsolataimról kérdeznek?
Kerüld ki!
Mondd hogy ne haragudj, de sem dicsekedni sem panaszkodni nem szeretnék, és a diszkréciót nagyon fontosnak tartod!
De nem is igazán lenne túl nagy élmény neki meghallgatni!
Ha ebből nem veszi le, hogy tőled ugyan meg nem tud semmit, (a nem létező keféléseidről) akkor mesélj valami lényegtelen hihetőt!
És csajozz ezerrel, mert egyre nehezebb lesz ahogy öregszel!
Akkor meg mondd el neki hogy:
Erről csak annyit, hogy komoly dolog nem volt még sajnos, de az is igaz hogy még nem akadtam olyan lányra aki ennyire tetszett volna!
Ha ettől nem olvad, akkor nem nagy veszteség! :-)
Igazából nem is igaz hogy egyre nehezebb, csak Ti azt hiszitek!
60 éves vagyok, de alig volt idő amikor kapcsolat nélkül voltam. (2 x elváltam) Fizetős csaj nem kellene semmiért!(ha ingyen akar akkor jöhetne, de a fizetést a férfiasságom végének tekinteném)
kerüld ki, de a fölényes terelés gyanús lesz ("feleslegesnek tartom...").
ilyet egyébként én ismerkedős szakaszban nem szoktam megbeszélni, minek? akkor beszélgetnék erről, ha semmi érdekesebb nem jutna eszembe, azaz unnánk egymást. nem ez az első, amit meg akarok tudni a másikról. később persze szoktam beszélni róla, ha kíváncsi, akivel vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!