Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves vagyok és még nem volt barátnőm. Mit válaszoljak ha a kapcsolataimról kérdeznek?

Figyelt kérdés
Az elmúlt néhány évben sok lánnyal beszélgettem és mindig feljön a téma: hány kapcsolatom volt és milyen hosszúak voltak. Elég ciki nekem ez a téma, mindig nehéz bevallanom, hogy még nem volt igazi kapcsolatom. Úgy érzem, hogy ez hátráltat engem és kicsit tanácstalan vagyok, hogy kéne kezelni egy ilyen helyzetet.

2016. jan. 14. 16:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, ha megmondanád, hogy még nem volt komoly kapcsolatod, most kezdted el azt érezni, hogy neked erre van szükséged.
2016. jan. 14. 17:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Üss két legyet egycsapásra: Azért, mert még nem találkoztam olyan lánnyal, mint te vagy.
2016. jan. 14. 17:18
 13/22 anonim ***** válasza:

Nálam pl pozitívum lenne, ha megtudnám, hogy senkije nem volt előttem a pasinak :D

Amúgy elég ciki titkolózással vagy hazugsággal kezdeni egy esetleges kapcsolatot. Mondd meg, hogy komolyabb dolog még nem volt, ennyi.

2016. jan. 14. 17:40
 14/22 anonim ***** válasza:

Az a baj kedves kérdező, hogy az átlag magyar nő empátiája kb. NULLA. Ha elmúltál húsz és még nem volt kapcsolatod, akkor elkönyvelnek egy utolsó, szerencsétlen vesztesnek, és buktad a mutatványt.

Én a helyedben hazudnék. Volt egy komoly kapcsolatod, mondjuk egy évig tartott, de már egy éve nincs senkid, mert nem találtál hozzád illő lányt.

2016. jan. 14. 18:03
 15/22 anonim ***** válasza:
De most nem azért, de ha hazudik, majd később mégis összejön a csajjal, nyilván szóba fog kerülni. Most nem jobb, ha elmondja ha megkérdezik. Benne van a rizikó, de szerintem nagyobb rizikó ha hazudik a lánynak és később derül ki.
2016. jan. 14. 18:13
 16/22 anonim ***** válasza:

"Benne van a rizikó, de szerintem nagyobb rizikó ha hazudik a lánynak és később derül ki."

Ezt a hazugságot baromi könnyű később kimagyarázni, ha már stabilabb a kapcsolat. Ráadásul nem is biztos, hogy kiderül.

De az őszinteséggel ebben az esetben kb. a nők 95 százalékánál el is vágta magát a férfi.

2016. jan. 14. 18:16
 17/22 anonim ***** válasza:

Jobban jársz, ha nem mondod el. Teljesen másképp tekintenek rád a nők, ha elmondod.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

2016. jan. 14. 18:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Én 29 vagyok, és még semmilyen kapcsolatom sem volt egy lánnyal sem. Mondjuk a külsőm miatt egy lány se áll szóba velem, így nekem nem jelet ez problémát, hiszen sosem kell erről egy lánnyal beszélnem.
2016. jan. 14. 18:24
 19/22 anonim ***** válasza:
70%
Sosem értettem, hogy miért kell a csajozáshoz úgy állni, mint egy állásinterjúhoz. Hazudj amennyire a helyzet megkívánja. Utólag tényleg könnyebb lesz tisztázni, jól írta az egyik válaszoló. Ha pedig egy csaj már a kapcsolat elején kutakodni akar a múltadban, az már régen rossz, ott kell hagyni a fenébe. 23 évesen már csak gátlástalanul tudsz komoly kapcsolatra itthon szert tenni. Ez már nem a finomkodás időszaka. És valóban, a magyar nő empátiája egy nagy nulla, ezért nem lehetsz őszinte és ezért is vagyok rá büszke, hogy három ostoba magyar csajjal való viszonyom már a múlté és májustól már az osztrák kedvesemmel élhetem tovább az életemet Linz-ben, aki mellesleg 100-szor toleránsabb és vonzóbb, mint bármely magyar nő, akivel eddig találkoztam. Lehet bedurcizni és lepontozni, de ez csak a saját tapasztalatom. :P
2016. jan. 14. 19:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha már olyan életet éltél korábban amilyet...akkor vállald is fel az akkori döntéseidet.

A lánynak akivel komolyabban gondolod esetleg, joga van tudni, ha a másfél városnyi vagy egyéb x számú csaj megvolt, és ebből ki tudja kivel nem védekeztél és mit szedtél össze. A lágynak pedig azért is van joga tudni, mert az emberi természetről, személyiségről mond el sokat alapvetően az, ha túl sokat dugott kapcsolaton kívül. Nem 2-3 egy éjszakás kalandról beszélek, hanem arról ha valaki konkrétan huzamosabb ideig ilyen életet él mint amit te szégyellsz.

2016. jan. 14. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!