Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves vagyok és még nem volt barátnőm. Mit válaszoljak ha a kapcsolataimról kérdeznek?

Figyelt kérdés
Az elmúlt néhány évben sok lánnyal beszélgettem és mindig feljön a téma: hány kapcsolatom volt és milyen hosszúak voltak. Elég ciki nekem ez a téma, mindig nehéz bevallanom, hogy még nem volt igazi kapcsolatom. Úgy érzem, hogy ez hátráltat engem és kicsit tanácstalan vagyok, hogy kéne kezelni egy ilyen helyzetet.

2016. jan. 14. 16:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

ma 19:21

Toleráns vagyok, épp a hazudozás az, ami miatt úgy hajítanék ki pasit, mint macskát sz..ni. Minden mást meg lehet beszélni, minden másra lehet megoldást találni, minden másban lehet kompromisszumokat kötni, de az egész kapcsolatot már a legelejétől kezdve hazudozásra építeni? Nonszensz.

" 23 évesen már csak gátlástalanul tudsz komoly kapcsolatra itthon szert tenni." A srác akivel épp már majdnem kapcsolatban vagyok, 23 éves, semmi "gátlástalan" dolgot nem kellett ehhez elkövetnie, csupán megismert, haverkodott velem sokáig, aztán egyszer megcsókolt, és azóta nagyon alakulnak a dolgok. Hűha, nagyon gátlástalan lehet :D

Nem tudom, facebookon a csapból is az folyik, hogy mindenki túl toleráns manapság, gyakorin meg az, hogy semmi tolerancia nincs már az emberekben. Most akkor melyik? :D

2016. jan. 14. 20:28
 22/22 anonim ***** válasza:
Keféléseim kifejezést mellőzhetnéd szvsz
2016. jan. 16. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!