Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válaszoljak igennel a kérdésére?
Találkozgatok egy sráccal mostanában, akit nagyon megkedveltem. Legutóbbi randin feltette a kérdést, hogy gondoltam-e már kettőnkre, vagyis hogy én lennék a barátnője, vagy csak barátként tekintek-e rá. Azt mondta, hogy ad időt, gondolkodjak csak rajta nyugodtan, mert ott abban a pillanatban semmit nem tudtam mondani, pedig legszívesebben rögtön rávágtam volna, hogy igen, a barátnője szeretnék lenni.
Ő 23 éves, volt már 3 barátnője, én viszont 19 vagyok és soha nem randiztam fiúkkal. Azt mondta, nem akar siettetni, mert néhány vele egyidős haverjának is fiatalabb csajaik voltak, akik egy idő múlva otthagyták a srácokat, mert ki akarják élni magukat, stb.. és ő ezt nem szeretné, ha vele is megtörténne. Ismerkedett más lányokkal ezelőtt, de a válasza arra, hogy miért engem akar az az, hogy nehéz ilyen lányt találni, mint én.
Nem volt még köztünk csók, de legközelebbi randin hogyan mondjam, hogy döntöttem, és lennék a barátnője? Ez olyan slampnak tűnik. Vagy "írjam körül", hogy pl sokszor gondolok rá, hiányzik és több időt szeretnék tölteni vele? Szerintetek?
Mi az, hogy slamp?
Amúgy meg ne játszadozz, csak mondd ki nyíltan, mit érzel. Ez a körülírás egy nagy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!