Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan válaszoljak igennel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válaszoljak igennel a kérdésére?

Figyelt kérdés

Találkozgatok egy sráccal mostanában, akit nagyon megkedveltem. Legutóbbi randin feltette a kérdést, hogy gondoltam-e már kettőnkre, vagyis hogy én lennék a barátnője, vagy csak barátként tekintek-e rá. Azt mondta, hogy ad időt, gondolkodjak csak rajta nyugodtan, mert ott abban a pillanatban semmit nem tudtam mondani, pedig legszívesebben rögtön rávágtam volna, hogy igen, a barátnője szeretnék lenni.

Ő 23 éves, volt már 3 barátnője, én viszont 19 vagyok és soha nem randiztam fiúkkal. Azt mondta, nem akar siettetni, mert néhány vele egyidős haverjának is fiatalabb csajaik voltak, akik egy idő múlva otthagyták a srácokat, mert ki akarják élni magukat, stb.. és ő ezt nem szeretné, ha vele is megtörténne. Ismerkedett más lányokkal ezelőtt, de a válasza arra, hogy miért engem akar az az, hogy nehéz ilyen lányt találni, mint én.

Nem volt még köztünk csók, de legközelebbi randin hogyan mondjam, hogy döntöttem, és lennék a barátnője? Ez olyan slampnak tűnik. Vagy "írjam körül", hogy pl sokszor gondolok rá, hiányzik és több időt szeretnék tölteni vele? Szerintetek?

2015. szept. 16. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ez nem jön magától, mármint az egész, az olyan erőltetettnek tűnik. Én még sose voltam olyan helyzetben, hogy kérdés-válasz formájában dőlt el, egyszerűen csak alakult magától és egyértelmű volt.
2015. szept. 16. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy slamp?

Amúgy meg ne játszadozz, csak mondd ki nyíltan, mit érzel. Ez a körülírás egy nagy baromság.

2015. szept. 16. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:
A srác nekem kicsit tapasztalatlannak tűnik. Erről tényleg nem beszélni kell, hanem ha úgy alakul, akkor megcsókolni a lányt. Valószínűleg nem akar téged elriasztani, nem akar erőszakosnak tűnni. Legközelebb mondd meg neki, hogy gondolkoztál a dolgon, és szívesen megpróbálnád vele.
2015. szept. 16. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Legközelebb ha találkoztok "Igen, gondolkodtam a dolgon..." és csókold meg.
2015. szept. 16. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!