Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg fogja kérdezni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogja kérdezni, hogy járunk-e és nem tudom, mit válaszoljak. Mit kéne felelnem ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Össze vagyok zavarodva. Szívem szerint igent mondanék, de annyi minden van, ami miatt úgy érzem, hogy nem fog összejönni és nem akarok úgy belevágni egy kapcsolatba hogy úgy érzem, nem fog sokáig tartani. Nem szeretném beleélni magam, aztán csalódni. Pár hét múlva én elköltözöm, ritkán fogunk tudni találkozni, és az is zavar, hogy én szerettem egyedül lenni, szerettem hogy nem kell senkihez sem alkalmazkodnom, szerettem hogy sokan udvaroltak. Ha igent mondok, minden megszűnik... de közben akarom is, már most úgy érzem hogy teljesen oda vagyok érte, nem tudnám elveszíteni. Nekem így jó, hogy úgy viselkedünk mintha együtt lennénk, mással nincs egyikünk sem, egymás kezét fogjuk, egymást csókoljuk... miért kell felcimkézni mindent?

20/L

2014. aug. 24. 23:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj neki a félelmeidről. A reakciója mindent elárul majd.

L

2014. aug. 24. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!