Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem? Mit tegyek ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem? Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A véletlen úgy hozta hogy neten megismertem egy lányt. Kiderült hogy egy egyetemre járunk sőt vhonnan emlékszik is rám. Van bennünk egy csomó közös. Ennyi közös talán még soha egy barátnőmben se volt. De a baj az hogy most lett vége egy komoly kapcsolatának. Ezért mondta is hogy most még nincs benne a randiban. És érzem is rajta hogy kedvel de a szíve még máshol van. És most van az a rész hogy ide oda megy a haverokkal, mert tovább akar lépni. Mit tegyek? Mert tényleg tetszik, de nem tudom hogy van-e esély hogy tovább lépjen.
2014. aug. 11. 11:43
 1/3 KnightBalazs ***** válasza:
Adj neki időt. Úgy nem tud majd beléd szeretni ha nem zárja le a régi kapcsolatát. Úgy csak az exe után fog vágyakozni és gondolkodni...
2014. aug. 11. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben ne nevezd randinak, hívd el egyszerűen egy üdítőre, hogy összeismerkedjetek és barátkozzatok. Nem kell randizni ahhoz, hogy találkozz vele személyesen és ismerkedj vele.
2014. aug. 11. 11:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Probálok türelmes lenni, de a kezdeti jó beszélgetések kezdenek eltűnni..jó hogy ha 2 szóval válaszol és nem kérdez semmit csak smiley-t kapok. Gondolom most a barátnők az elsők, de ha le vagyok sz..rva akkor nem tudom mi legyen.
2014. aug. 11. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!