Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben? Már nincs esélyem?
Esélyed szerintem mindenképpen van. A srác valszeg mind a kettőtökre hajt egy kicsit. Mondjuk nekem fura, mert én csak annak szoktam szorongatni a kezét, akivel együtt vagyok, flörtből semmiképpen, de ez én vagyok.
Én is azt javasolnám, hogy változtass kicsit a viselkedéseden. Semmiképpen ne sírj a jelenlétében (még ha nem látja, akkor se!), ne legyél rosszkedvű. Az ilyesmit tartogasd otthonra! És ne csüngj rajta, ne azt várd egész este, hogy mikor megy már oda hozzád.
Tulajdonképpen azt magyarázom, hogy tarts egy lépés távolságot. Legyél kedves, csinos, mosolyogj, élj, mutasd azt felé, hogy bár kedveled, de azért nem körülötte forog a világ.
Tudom, hogy ezt fülig szerelmesen kutya nehéz végigcsinálni, de lehet. Gondolj bele, teljesen más képet mutat magáról egy lány, aki nevet, vidám, és nem annyira könnyen elérhető, mint az, aki búskomor, a másiktól függ, és még szóvá is teszi, ha nem kap "eleget" a másikból. A pasikban van ám vadászösztön rendesen, és az a vad, amelyik lefekszik a vadászkutya elé a nyílt mezőn, és aszongya: itt vagyok, mire vársz már, harapj!, na az minden csak nem érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!