Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
27 éves férfi vagyok, évek óta dolgozom és van munkám, 15 éves korom óta nem élek a szüleimmel (bár saját ingatlanom sajnos nincs)
A tervem családot alapítani, azaz szeretnék gyerekeket.
1) Elvennél egy szegénységből jövő tradicionális cigánylányt (19-25 éves)
2) Továbbra is próbálkoznál középosztálybeli kb egy szinten lévő nőknél, noha évek óta senkitől sem kaptál esélyt
Suba-subához guba-guba gubához. Messziről elkerülném a cigánylányt a helyedben és élnék inkább egyedül tovább.
Elég fura elgondolás és már többször is olvastam ezen az oldalon, hogy nektek a család a gyerek.. és az anyja? Ő nem lesz a család része? Kérdésből az jön le, hogy neked mindegy ki az anyja a gyereknek. Szerintem meg rohadtul nem mindegy. Szegény gyerek issza meg a levét mindig.
Majd azt éred el ha kifogsz valamilyen suttyó, rafinált dögöt, hogy ő fog kihasználni téged és nem fordítva mint szeretnéd.
Egyébként nem csodálom, hogy nincs esélyed a nőknél ha már az is megfordult a beteg fejedben, hogy kihasználnál szegény cigány lányokat.
Nagyon köszönöm.
Sok boldogságot kívánok én is nekik! ♥️
Alapvetően a cigányok kulturája és társadalmi normái, az egész élet felfogásuk, a hagyományai mind mind rohadt távol állnak tőlem, sőt nagyrészt fogalmam sincs ezekről, szóval az első opció biztosan ki van lőve.
A második lehetőség az én esetemben már rég nem játszik, mivel évek óta feladtam a dologt, esélyt nem kapok senkitől sem.
Szerettem volna családot én is, de sajnos ezt el kellett engednem. Már nincs rá lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!