Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok, évek óta dolgozom és van munkám, 15 éves korom óta nem élek a szüleimmel (bár saját ingatlanom sajnos nincs)

A tervem családot alapítani, azaz szeretnék gyerekeket.

1) Elvennél egy szegénységből jövő tradicionális cigánylányt (19-25 éves)

2) Továbbra is próbálkoznál középosztálybeli kb egy szinten lévő nőknél, noha évek óta senkitől sem kaptál esélyt

júl. 28. 16:48
A kérdező szavazást indított:
Vedd el a tradicionális szegény cigánylányt
Várj még és próbálkozz a szinteden, noha eddig semmi sem jött össze évek óta
Nem tudom, de valamit választanom kell
13 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Miert a gyerek a cel? Mindenaron jo lenne, mindegy kitol meg milyen kapcsolati hatterrel? Elobb egy pszicholgussal beszélnék a helyedben.
júl. 28. 16:51
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Cigány vagyok és megválogatom kivel járok legyen az magyar, vagy cigány. Ne hidd, hogy a cigánylányok marakodnának érted, vagy tárt karokkal várnának csak azért mert magyar vagy. 🤡
júl. 28. 16:54
 3/15 anonim ***** válasza:
55%

Suba-subához guba-guba gubához. Messziről elkerülném a cigánylányt a helyedben és élnék inkább egyedül tovább.

Elég fura elgondolás és már többször is olvastam ezen az oldalon, hogy nektek a család a gyerek.. és az anyja? Ő nem lesz a család része? Kérdésből az jön le, hogy neked mindegy ki az anyja a gyereknek. Szerintem meg rohadtul nem mindegy. Szegény gyerek issza meg a levét mindig.

júl. 28. 17:19
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Majd azt éred el ha kifogsz valamilyen suttyó, rafinált dögöt, hogy ő fog kihasználni téged és nem fordítva mint szeretnéd.

Egyébként nem csodálom, hogy nincs esélyed a nőknél ha már az is megfordult a beteg fejedben, hogy kihasználnál szegény cigány lányokat.

júl. 28. 17:24
 5/15 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát egy suttyó selejt vagyok, mert szeretnék családot alapítani. Világos.
júl. 28. 17:48
 6/15 A kérdező kommentje:
A rasszista gyűlölködő megjegyzéseket kérlek mellőzzük. Semmivel sem rosszabbak a cigányok tőlünk, csak azért mert náluk fontos a család és nem a főnökük meg cégük profit termelésének áldozzák fel az életük még nem lesznek rosszabbak tőlünk.
júl. 28. 17:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Senki nem irta, hogy suttyo vagy selejt vagy. De ez olyan, amikor egy nonek az az alma, hogy feleseg legyen. Ez csak egy lepcsofok, ne a cel legyen, plusz altalaban az ilen tipusu embereknek mindeg, ki a partner, csak feleseg lehessen.
júl. 28. 18:42
 8/15 anonim ***** válasza:
35%
Szia! Van egy pozitív példa a számodra, az egyik barátnőm, tradicionális cigánylány, és magyar férfi lett a párja, két kisfiuk van, boldogok együtt! 🙏😊 Léteznek még csodák, az Ő kapcsolatuk az... Nem kapkodtak el semmit, 32éves volt a barátnőm mikor megszületett az első fiú. Tehát a gyerekvállalást se kapkodták el! Nagyon jól gondolkodsz a világról, több ilyen ember kéne, mint Te, aki nem rasszista! Remélem megtalálod a társadat!
júl. 28. 18:43
 9/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm.

Sok boldogságot kívánok én is nekik! ♥️

júl. 28. 19:43
 10/15 anonim ***** válasza:
62%

Alapvetően a cigányok kulturája és társadalmi normái, az egész élet felfogásuk, a hagyományai mind mind rohadt távol állnak tőlem, sőt nagyrészt fogalmam sincs ezekről, szóval az első opció biztosan ki van lőve.

A második lehetőség az én esetemben már rég nem játszik, mivel évek óta feladtam a dologt, esélyt nem kapok senkitől sem.

Szerettem volna családot én is, de sajnos ezt el kellett engednem. Már nincs rá lehetőségem.

júl. 28. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!