Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok, évek óta dolgozom és van munkám, 15 éves korom óta nem élek a szüleimmel (bár saját ingatlanom sajnos nincs)

A tervem családot alapítani, azaz szeretnék gyerekeket.

1) Elvennél egy szegénységből jövő tradicionális cigánylányt (19-25 éves)

2) Továbbra is próbálkoznál középosztálybeli kb egy szinten lévő nőknél, noha évek óta senkitől sem kaptál esélyt

júl. 28. 16:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hozzám nem-cigányként közelebb áll a cigányok társadalmi normája mint a magyarországiaké. Ezt meg kellett tapasztalnom egy idő után. Amikor Magyarországra költöztem elképzelni sem tudtam volna. De ahogy telt az idő, ez egyre jobban kikristályosodott.

júl. 28. 21:50
 12/15 A kérdező kommentje:

Kérlek ne utáljátok a cigányokat, sokuknak borzasztó nehéz sorsa van/volt. Legyetek megértőek velük 🙏🏾🙏🏾🙏🏾

Ajánlom Abdurrahman sejk videóját:

[link]

júl. 29. 16:26
 13/15 anonim ***** válasza:
38%

Nyilvan nem rosszabbak semmivel a ciganyok, sot a csaladpolitikajuk 100x jobb mint a magyaroke, de sok cigannylany azert jar magyarral mert az mellett barmit megtehet, nincsenek szabalyok.

Es az egyik valaszolo erre akart figyelmeztetni h ne ilyet fogj ki.

Ha kifogsz egy valoban rendeset akkor megfogod az Isten labat, de altalanossagban a ciganyoknal meg van szokva h a ferfi parancsol, ha te erre nem vagy kepes nemigazan fog komolyan venni, ha igen, akkor annyira nem tradicionalis 🤷🏽‍♀️

Ciganynak a felesege vagyok szoval nem a levegobe beszelek.

szept. 10. 11:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Az első a helyes opció.

Már tudom. Bár még nem tudom mi lesz, de jelenleg van egy nő (oláhcigány) aki mellett annyira szeretve érzem magam, mint még senkivel. Eddig én még sosem éreztem, hogy valaki ennyire szeretne ❤️❤️❤️

Nem tudom, hogy csak nekem volt szerencsém vagy tényleg ilyen rendesek a cigány nők, de ha igen akkor én már évekkel ezelőtt cigányoknál próbálkoztam volna és egy rakás időt spóroltam volna meg.

szept. 24. 00:02
 15/15 anonim ***** válasza:
38%
Hat akkor jol tetted, Isten aldjon meg titeket. A magyar nok nagy resze sajnos tenyleg csunyan elesett
szept. 24. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!