Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha igaz lenne azok az állításo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igaz lenne azok az állítások amiket az itteni felhasználók állítanak akkor férfiak kb. harminc százaléka lenne párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az van itt elterjedve hogy ha nem vagy jóképű nem vagy sportos vagy gazdag illetve határozott magabiztos férfias rosszfiús, akkor nem lesz barátnőd, viszont szerintem a férfiak kb 30%ra igazak ezek a tulajdonságok, a férfiak többsége nagyon nem ilyen, ha ez igaz lenne akkor alig lenne pár férfi akinek lenne párja vagy tényleg ennyire jók a magyar pasik?
ma 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Ha igazak lennének, amiket itt állítanak egyesek, akkor a férfiak és a nők miniumum 95 %-ának nem lenne párkapcsolata.
ma 19:16
 2/7 Fragments of Fantasy ***** válasza:
83%
Nincs az 30%, szóval abszolút hülyeség a legtöbb dolog amit itt olyanok szajkóznak akiknek nem sok közük volt nőhöz.
ma 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem igaz. Én míg ide nem regisztráltam, nem is tudtam , hogy ennyire nehéz a társkeresés. 35 múltam, az ismerőseim mind házasok, akik meg nem , azok nem is akarnak csak alkalmit.
ma 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Akik ezt állítják, aligha lépnek ki a laptop mögül. Mennyi és mennyi embernek van párja ha körülnézünk a munkahelyen, családban, ismerősöknél. Mennyi bántalmazónak is akad folyton valaki. Vagy a lecsúszottabb, pocakos, kopaszodó, dohányzó, sőt iszákos embereknek is sokszor van feleségük.

Szerintem akik ezt szajkózzák, azok az átlagos, ne adj Isten átlag alatti nőket nem veszik emberszámba. Az, hogy nekik van párjuk, férjük nem releváns nekik.

Ők valójában úgy értik, hogy a gyönyörű, fiatal/fiatalos, 90/60/90 bombázókból a férfiak 30%-nak jut és milyen dolog, hogy az ilyen nő nem az ő gyerekszobájukba vágyik őket szolgálni.

ma 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű oka van: akinek van párja az nem jön ide picsogni. Az incelek viszont mindenre is fogják a saját sikertelenségüket, túlzó elvárások, meg a szemét "chadok" és hasonlók. Mindenki más is hibás, csak saját magukban nem látják a hibát - ezért nem is tudnak rajta változtatni, s ezért maradnak incelek.
ma 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazából akik itt sírnak, ők a kisebbség csak nagyon hangos kisebbség és ezért úgy tűnik sokan vannak.
ma 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Elég sok myomingert látni barátnővel. Szóval nem feltétlenül a felvázolt tulajdonságok a nyerő.

Nekem mondjuk vékony erős testalkatom van. Nem keresek annyira jól, de van egy vaskos bankszámlám, egy újépítésű társasházi lakásom, minőségi márkás cuccokat hordok. Igaz nem vagyok nagyképű, de örök igazság, hogy nagy arca azoknak van akiknek nincs mire.

ma 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!