Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a vőlegényemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a vőlegényemnek, hogy mielőtt összejöttünk vettem fel szabad felhasználású diákhitelt? (500.000.- kell visszafizetnem)

Figyelt kérdés
A napokban kaptam meg az értesítőt, hogy elkezdhetem a diákhitelemet törleszteni, teljesen elfelejtettem, hogy még anno vettem fel szabadfelhasználású diakhitelt. A páromnak se mondtam, a családom tudta meg a levél miatt, amit kaptam. Nyilván nem ő fogja visszafizetni nem is kérném erre. El kellene neki mondanom? 4 éve vagyunk együtt, ez a hitel felvétel még akkor történt, amikor elkezdtem az egyetemet, még nem voltunk együtt.

2021. febr. 3. 14:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%
És mennyi a törlesztő, 5 vagy 10 ezer forint? Mert a diákhitel törlesztő ilyen nagyságrendű szokott lenni, főleg ennyi pénznél. Elmondhatod, de nem látom itt miből kell nagy ügyet csinálni, mert ennyit talán még ki bírtok nyögni.
2021. febr. 3. 14:49
 2/22 anonim ***** válasza:
97%

Igen, mondd el.

A házasság vagyonközösség is, vagyis őt is érinti, ha te adósságot törlesztesz.

Meg egyébként is, semmi értelme ilyet eltitkolni.

2021. febr. 3. 14:49
 3/22 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
96%
Mindneképpp, akkor is, hogy ez fika lóvé.
2021. febr. 3. 15:05
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
500ezer nem nagy kunszt
2021. febr. 3. 15:07
 5/22 anonim ***** válasza:
97%
Persze, akar a levelet is megmutathatod. Manapsag kevesen usszak meg diakhitel nelkul az oktatast, nem fog tole kiakadni. Pontosabban neki itt nem kell donteni, ezt legfeljebb tudomasul venni tudja. Ez is fog tortenni.
2021. febr. 3. 15:09
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
Nincs értelme titkolózni, a bizalom a lényeg.
2021. febr. 3. 15:18
 7/22 anonim ***** válasza:
96%

Ugyanilyet vettem fel, diakhitel plusz, 8000 ft a torleszto.

Mondd el nyugodtan.

2021. febr. 3. 15:30
 8/22 anonim ***** válasza:
95%

Most komolyan?

Már a vőlegényed, de eddig titkoltad az anyagi helyzetedet?

2021. febr. 3. 15:34
 9/22 anonim ***** válasza:
4%
Ha FÉRFI, simán kifizeti neked, csak legyél nagyon - nagyon rossz kislány! >:)
2021. febr. 3. 15:51
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
500k semmi, havonta alaphangon 50 ezerrel törleszteném, aztán 10-11 hónap után megszabadulok az egésztől és még nem is vágna földhöz, sőt, a 100k havi mégjobb, vagy az egyben kifizetés a legjobb, aztán max 50-el többet raksz félre
2021. febr. 3. 15:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!