Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy nem szeretem a mostani hosszú haját?
Figyelt kérdés
A kérdésemnek a lényege az lenne, hogy közöljem a barátnőmmel, hogy sokkal jobban kedveltem rajta a rövid hajat, mint a hosszút? Tippeket tud valaki adni?tegnap 19:06
1/7 anonim 

válasza:

Csinos vagy most is, de jobban szerettem a rövid hajadat.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm erre én is gondoltam, hogy így mondjam, de attól félek, hogy akkor azt mondja, hogy akkor így már nem is szeretem, és nem tudom elfogadni. Néha elég érzékeny tud lenni..
tegnap 19:26
4/7 anonim 

válasza:

A rövidebb jobban áll neked. Elég ennyi.
5/7 A kérdező kommentje:
# 4
Ha esetleg lány vagy nem tudom, akkor, ha Neked mondaná ezt, akkor mit szólnál hozzá? De erre csak akkor válaszolj, ha lány vagy.
tegnap 21:31
6/7 anonim 

válasza:

Nekem majdnem fenékig érő hajam van, a rövidet soha nem tudnám magamon elviselni. De a te párodnak ezek szerint volt rövid haja, szóval mondhatod neki, hogy az jobban tetszett/jobban állt neki.
Persze ne azzal kezdd, hogy most nem tartod vonzónak, csakhogy a rövid hajával inkább bejött. Aztán vagy változtat, vagy nem. Mondjuk ha én szeretek valakit, akkor baromira nem érdejel,hogy milyen a haja...
7/7 anonim 

válasza:

Miért kell ezt mindenképpen kérdezés nélkül közölni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!